S6: wie niet scoort die is gezien

Zaterdag 1 september: de start van de veldcompetitie. Ook voor het zesde stond de eerste wedstrijd op het programma tegen Spirit 5 uit Voorthuizen.

Het zesde bestaat dit jaar uit Ewoud, Jari, Juna, Leon, Nomi, Marieke, Sophie, Yvonne en Anne. Een nieuw jaar, een nieuw team, nieuwe kansen! De oefenwedstrijd tegen KCD werd gewonnen dus dat beloofde veel goeds.

Helaas konden Juna en Sophie niet aanwezig zijn en was Nomi geveld door een grote en pijnlijke blaar. Gelukkig stonden de hulptroepen klaar: Raquel uit de A2 en Sander Hofman speelden met ons mee. Met deze fijne invallers kenden we een flitsende start, al snel kwamen we met 1-0 voor. Wat volgde was een spannende wedstrijd, waarin beide partijen zo nu en dan op voorsprong kwamen. Helaas lukte het ons niet om de kansen die we kregen goed af te maken. Ook invaller Eva, die in de tweede helft in het veld kwam voor een vermoeide Raquel (zij had er voor aanvang van onze wedstrijd al anderhalve (!) wedstrijd op zitten) kon geen redding bieden. En ja: als je er dan net ééntje minder scoort dan de tegenstander, verlies je de wedstrijd. Toch nog negen scores en wel door Jari (3), Sander (3), Ewoud (1), Marieke (1) en Raquel (1).

Overigens werden we tijdens de wedstrijd en in de rust bijgestaan door de voor aanvang van de wedstrijd opgetrommelde coach Casper, die voor één keer de B’tjes verruilde voor een seniorenteam. Stiekem hopen we natuurlijk dat dit zó’n goede ervaring was, dat hij vaker terug wil komen. Want, voor wie het nog niet had vernomen, het zesde heeft nog enkele zeer belangrijke vacatures openstaan. Wij (jong, enthousiast, gezellig en gemotiveerd team) zijn op zoek naar een trainer en/of coach (geen ervaring vereist). Melden kan je je bij onze kersverse aanvoerder Jari of natuurlijk bij iemand anders uit het zesde. Met alle beetjes hulp zijn we blij!

We willen dan ook onze invallers Raquel, Eva en Sander bedanken voor het invallen en voor de goede coaching in het veld! En Casper, voor het coachen.