Woudenberg A1 – Synergo A1

Na een week vol trainen, die we gisteravond afsloten met een training en een fifa-toernooitje in de kantine tegen elkaar, moesten we het zaterdag samen voor elkaar krijgen.

De eerste competitiewedstrijd zou namelijk om 12.00 in Woudenberg plaatsvinden. We stonden dan ook alle 10 om half 11 klaar om te vertrekken. Eenmaal in Woudenberg volgde de teamfoto, de voorbespreking, het warmlopen, de vakbesprekingen en het invullen van het formulier door onze nieuwe aanvoerder, Lennart!

Met de vele trainingsuren die we al hebben gemaakt konden we goed van start bij het eerste fluitsignaal. We begonnen goed en lieten merken dat we al weer een tijdje bezig zijn en ons niet zomaar weg laten spelen. Wel kon je al snel zien dat de heren bij de tegenpartij erg zuiver schoten. Zij schoten dan ook de eerste bal erin. We werkten goed samen en er waren een paar mooie onderscheppingen bij. Ook de aanvallen waren niet verkeerd. Maar het lukte ons toch niet helemaal, de heren bleven raak schieten en bij ons gingen de ballen er niet echt in. Maar toen het 10 minuten voor rust 7-3 stond, lieten wij ons niet op de kop zitten. We zorgden ervoor dat ze niet verder konden uitlopen.

Na een paar minuten rust, praatje van Marc, kopje thee, gingen we de 2e helft in.

En dacht Woudenberg hier dat ze al gewonnen hadden, dan hadden ze het zeker mis. We gingen goed door en lieten Woudenberg niet verder dan 4 doelpunten uitlopen. We probeerden dingen die we in de 1e helft niet deden te verbeteren en er vielen ook doelpunten aan onze kant! Zo kwamen we op een gegeven moment zelfs op 9-6. We bleven korfballen en de moed bleef er wel in, maar de heren gingen maar door en maakten van de situaties gebruik, waardoor ze veel doelpunten achter elkaar scoorden en daardoor toch verder uit liepen dan de bedoeling was.

Het was jammer dat we deze wedstrijd verloren hebben, aangezien we hard getraind hebben afgelopen weken. Zoveel trainingsuren hebben velen van ons zelfs nog nooit in 2 weken gemaakt. Maar die trainingsuren waren ook zeker te zien en het was geen slechte wedstrijd, we gaan ook zeker zo door. Nog wat puntjes op de i zetten komende week en je ziet ons aanstaande zaterdag om 14.00 tegen Spirit A1 schitteren op het Synergoveld. Dus kom allemaal kijken zaterdag!

(Tip: Voor een complete korfbalmiddag; De B1 speelt om 12.45 en de A1 om 14.00, 2 toppers achter elkaar)