Peter Jonker trainer/coach Synergo 1

Synergo heeft een nieuwe trainer/coach voor de selectie: Peter Jonker. We hebben veel vertrouwen dat de leuke gesprekken leiden tot een goede en leuke samenwerking!

Uit de reacties op onze advertentie kwamen drie gesprekken. Dit leidde tot een tweede gesprek tussen twee trainers en de TC, waarbij Harryt namens de selectie aanwezig was. Het is erg snel gegaan met Peter: een dag na het eerste contact was het eerste gesprek, vier dagen later het tweede gesprek. In totaal was het binnen een week rond.

Iets over Peter

Peters achtergrond en roots liggen bij Die Haghe. Via Vriendenschaar, Ter Gouw en weer Die Haghe heeft hij het geschopt tot drie jaar Jong Oranje en één jaar als reservespeler in het grote oranje van Ben Crum. Hij is als trainer/coach actief geweest voor Juliana, Oranje Wit, Wion, DSO en Eureka.

Hij typeert zich als sociaal en een echt verenigingsmens en vindt het een uitdaging om bij mensen het beste op sportief gebied eruit te halen. Veelal door het creëren van een goede sfeer. Wanneer mensen goed in hun vel zitten en graag komen korfballen, komen de prestaties. Aangevuld met een tactisch verhaal.

Peter: ‘Ik ben aangenaam verrast door de prettig verlopen eerste contacten en de gesprekken die er geweest zijn. Het gaf een goed gevoel en heb er veel zin in om gezamenlijk het doel na te streven dat in de beleidsnota van de club is vastgesteld. Verder wens ik iedereen ‘nog’ een prettige vakantie en graag tot ziens.’

Het seizoen

We zijn nu bezig met de laatste afspraken over de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ondertekening van het contract en de eerste kennismaking met de hele selectie vinden zo snel mogelijk plaats.

Peter, heel veel plezier bij Synergo!

Namens de TC,
Sander.

Meer informatie

Oefenwedstrijden