De TC bedankt

Namens de Technische Commissie heb ik de eer de vaste trainers/coaches van afgelopen seizoen te bedanken, samen met de anderen die veel werk hebben verzet voor de TC. Van hen heb ik een paar leuke foto’s gevonden.

bedankt-eric-grendel-200x163Eric Grendel, Synergo 1

Een moeilijke positie voor Eric. De vorige trainer/coach was gestopt en gelukkig nam Eric het over. Alweer. De opdracht voor het team was om plezier te hebben en proberen te handhaven. Dit is gelukt. Bedankt!

 

 

bedankt-marc-verhoeven-200x137Marc Verhoeven, Synergo 2

Marc is een markant persoon, zoals je op de foto’s ziet. Een echt verenigingsmens. Zorgt voor een sterk teamgevoel, heeft een groot enthousiasme dat spelers een stap harder doet zetten. En na afloop bedankt hij zijn spelers voor de inzet. Marc, bij dezen, bedankt voor je inzet! Bedankt!

 

bedankt-janwillem-200x141Janwillem Wind, Synergo 3

Een gevleugelde uitspraak van Janwillem is ‘Deze ploeg verdient het om kampioen te worden’. Jij verdient het ook, Janwillem! S3 is kampioen. Bedankt!

 

 

bedankt-sjoerd-versteeg-200x120Sjoerd Versteeg, Synergo 4

Begonnen als speler van S4, speelde Sjoerd later in S2. Hij is S4 blijven coachen. In de zaal is het kampioenschap nét niet gelukt, zonde! Het team is erg gegroeid. Bedankt!

 

 

bedankt-sander-hofman-200x133Sander Hofman, Synergo 6

Weinig punten, maar wel veel statistieken. Heel veel! Er was een nieuw team samengesteld en het was Sanders eerste jaar trainer/coach van een seniorenteam. Synergo 6 is een heel leuk en gezellig team. Bedankt!

 

 

bedankt-karel-van-mechelen-200x143Karel van Mechelen, Synergo 8

‘Ja hoor, ik wil wel training geven aan een team’, vertelde Karel. Soms hoefde het niet, omdat er te weinig of geen spelers waren. Dan belden ze hem af. En S8 is kampioen geworden! Bedankt!

 

 

bedankt-anne-de-roos-200x143Anne de Roos, Synergo 10

Anne heeft een jong seniorenteam op zich genomen. Want Anne is ook jong. En enthousiast! Ze heeft er echt een team van gemaakt. En de resultaten? Middenmoot! Bedankt!

 

 

bedankt-rudolf-george-ineke-200x124Rudolf Hoogenveen, Ineke Hoogewoning en George Engels, Synergo Recreanten

Op de woensdagen zijn Rudolf, Ineke of George aanwezig om training te geven. Deze jonge ouderen zijn zeer veel beter geworden! Bedankt!

 

bedankt-peter-paula-lotte-200x124Peter Kalisvaart, Lotte van Veldhuizen en Paula van Luijn, Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretaresses m/v. Druk, druk, druk. Veel bellen, vragen, regelen en organiseren. Wat had Synergo zonder jullie gemoeten? Bedankt!

 

bedankt-tc-klaas-rita-200x147Rita Merten, Nieuwe ledencoördinator,
de TC en Klaas Otten

Onderin, tweede van rechts; Rita. 23 nieuwe seniorenleden, waarvan 1 herintreder. Allemaal zijn ze door Rita opgevangen en wegwijs gemaakt in de vereniging. Bedankt!

Verder nog Klaas Otten, de trainer/coach van S1 die gestopt is en de TC. En daar helemaal linksonderin ziet u Wieteke. Het was lastig om een foto van haar te vinden… Ze gaat stoppen met de TC en we zijn haar dankbaar voor haar bijdrage. Bedankt!

Namens de TC, iedereen bedankt!
Sander Hofman.