Winst Synergo 10!

De opening van de tweede helft van ons veldseizoen vond in het paasweekend plaats in Doorn, uit bij KCD. Uitslag: 5-6 en dus winst voor het tiende!

De tellers stonden ook dit voorjaar weer op nul en we reisden met een schone lei en frisse moed af naar Doorn; daar waar het gras er mooier bijstond dan het verenigingsgebouw, dat, zo hebben we ons laten vertellen, aanstaande dinsdag wordt gesloopt.

Een sensationele wedstrijd werd het niet, hoewel het de hele wedstrijd spannend bleef. Wat hielp ons dan aan de overwinning? Naast invallers Leon en Casper hebben de aanwijzingen én stemverheffingen van invalcoach Sander Hofman zeker geholpen. Vertrouwen in onszelf en lekker spelen deed ons goed en het aantal schotpogingen liep gestaag op. Even schrikken was het wel voor ondergetekende toen voorafgaande aan de wedstrijd door Nomi werd bepaald dat zij de
openingstreffer voor Synergo zou maken, maar afspraak is afspraak en uiteraard moest en zou die treffer er komen. Uiteindelijk hielp ‘ie ons naar de overwinning, samen met een stip van Casper en wat andere fijne doelpuntjes van Casper (3), Nomi (1), Marieke (1) en Anne dus (1).

Een ontspannen partij werd het, daar in de weilanden bij Doorn, naar het einde toe zelfs een beetje slordig. De zon was eigenlijk de enige die het liet afweten. Gelukkig brak na het laatste fluitje wel het figuurlijke zonnetje door: winst voor S10! Da’s best weer eens leuk! Leon, Casper en Sander: merci!

Aanstaande zaterdag staat Viking op het programma, thuis om 15.30. Tot dan!

Anne van de V.