Reünie Marokko-uitwisselingsgroep op 6 april

Iets meer dan 2 maanden geleden zaten we nog heerlijk met zijn allen in Marokko. Nu ook hier het weer beter begint te worden, lijkt het ons een mooi moment om elkaar weer te ontmoeten.

Daarom nodigen wij alle deelnemers uit om op vrijdag 6 april (goede vrijdag) naar de kantine van Synergo te komen. Vanaf 14.30 uur.

marokkoOnze plannen voor de dag

Vanaf 14.30 uur is de kantine geopend en zullen we jullie verwelkomen met een hapje en een drankje. Daarna willen we met diegene die dit leuk vinden een klein toernooi spelen (kunstgras).

We vragen dan ook om je korfbalkleding inclusief een extra wit T-shirt mee te nemen. Hierna is er tijd om je  even op te frissen, waarna we met zijn allen gaan eten. We gaan ons best doen om te zorgen dat er een Marokkaans hoofdgerecht is. Maar we zouden het leuk vinden als jullie zelf hapjes kunnen maken (soep, toetje, koekjes, taart enz.)

Kosten

De kosten voor deze dag liggen rond € 7,50 (inclusief welkomstdrankje) en moeten op de dag worden betaald. Zoals jullie begrijpen willen we van te voren weten wie er allemaal komen, waarbij we de wens hebben dat eigenlijk iedereen aanwezig is.

Willen jullie zo snel mogelijk doorgeven of jullie aanwezig zijn, of je mee wilt korfballen en of je  een eigengemaakt hapje meeneemt? Jullie kunnen dit doorgeven aan Sjoukje: sjoukje.engelsman@live.nl

We zien jullie snel!

Liefs
Sjoukje en Casper.

P.S. Op deze dag zal de DVD gedraaid worden, welke ook te koop is voor € 5,00

Zie ook: