Wat een weekeinde!

Wat een weekeinde! De wedstrijdsecretariaten (Peter en Lotte) hadden een enorme klus om alle teams weer vol te krijgen. En de meeste nog met reserves ook. Verder hadden we veel wedstrijden die tot de laatste minuten spannend waren (A2, B1, S6, S10) of zelfs in de laatste minuut beslist werden (A1, S2, S3)!

Van de sneeuw en kou buiten was tijdens de wedstrijden niet veel te merken. Het ging er heet aan toe! Ook met een kapotte verwarming was de strijd verhit bij Synergo 2!

balilanNet wel

Synergo 2 kwam gelijk na een achterstand van 4 doelpunten. En, het tweede had in de laatste minuut Lotte en Oskar! Een ongelofelijk slim uitgevoerde vrije bal van Lotte leverde een strafworp op, die Oskar prachtig verzilverde: 11-12.

Zenuwslopende minuten voor Synergo 6 en de B1 die hun voorsprong de laatste minuten vast wisten te houden. De B1 had er een hele kluif aan om de 5-4 tien minuten lang te behouden. Ook de laatste acht minuten bij S6 waren zo spannend dat je niet rustig kon blijven zitten. De voorsprong van 10-9 werd goed uitgespeeld.

Wel, of niet?

Grote spanning bij publiek, coach en spelers. Onze junioren van de A1 kwamen dertig seconden voor tijd voor door een strafworp van Ruben. Helaas bracht een ver afstandschoot een gelijkspel (10-10). Ook een gelijkspel voor de A2 tegen Viking (5-5).

zaalNet niet

Synergo 10 kon helaas de achterstand van 1 doelpunt niet inlopen om de stand gelijk te trekken (6-7). Synergo 3 kwam na een achterstand van 6 punten terug tot 18-18, maar moest in de laatste dertig seconden toch buigen voor de ontzettend zuivere heren van Swift (18-19).

Minder spannend

De midweek was woensdag erg productief tegen SGV; Het werd maarliefst 8-22! Synergo 9 denderde over de tegenstander heen met 16-9. Ook de 15-0 overwinning van de B2 moet ik natuurlijk even vermelden! Nul (0!) tegendoelpunten en er zelf vijftien scoren! Wauw!

Synergo 1 kon bij Harga geen punten mee naar huis nemen (18-13), DVO was te sterk voor S5 (14-11) en ook S8 kon niet winnen (12-9).

Complimenten aan de spelers die in de spannende momenten hun hoofd koel hielden, en voor de ploegen die het niet gered hebben; helaas, jammer!

En voor iedereen: volgende week weer nieuwe kansen!