Eerste winst voor Synergo B1

21 januari 2012, Synergo B1 speelt tegen Ekva B2. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. De B1 heeft het hele seizoen nog niet gewonnen, maar vandaag is alles anders. Vandaag heeft de B1 een goed gevoel, een gevoel dat niet fout kan zijn. Vol vertrouwen loopt Synergo het veld in. Zal het deze keer anders zijn? Lees het in dit verslag.

Het fluitje gaat en Synergo begint goed. Je kan zien dat ze er zin in hebben. De man die er op de training zes had gescoord, scoort nu ook een doorloopbal en dat zal hij nog vaker doen (1-0). De bal gaat naar Ekva, maar zij verliezen de bal en de tennisser scoort alweer(2-0). Iedereen denkt dat niks meer verkeerd kan gaan, maar dan komt Ekva aan de bal en op de een of andere manier, niemand snapte hoe het kwam, scoorden ze (2-1). Het leek wel alsof de tijd vloog, want opeens stond het 3-2. Bij ons had de Gregoriuser gescoord en bij hen had een of andere gozer gescoord.

Na een geweldige actie scoorde de jongste bber in ons team een geweldig goal wanneer iedereen wist dat we gingen winnen (4-2). Alleen toen liep alles fout, want Ekva scoorde 1 keer, maar de scheids schreef het op als 4 keer waardoor we in een keer 4-6 achter stonden. Maar nadat de trainers met de scheids hadden gesproken, hem een dikke envelop hadden gegeven en handen hadden geschud ging Synergo met 8-6 de rust in.

Daar werd afgesproken dat de lange, de kleine, het feestbeest en de feestbeesterin hadden gescoord. In de rust zeiden de coaches dat iedereen op het eind lekker veel overtredingen mocht maken. zodat we tijd konden rekken. De beste en mooiste b1er had dat goed in zijn oren geknoopt zoals je later in het verslag nog wel zou merken. Het fluitje ging weer en de wedstrijd ging verder nadat het opeens 8-8 was geworden werd iedereen supernerveus.

De Marokkaan kropte z’n gevoelens op en in een keer richtte hij alles af op zijn tegenstander. De scheids zag het wel maar floot niet en de tegenstander sloeg de net-facebook-aangemaakte-omdat-iedereen-aandrong-dat-hij-het-moest-aanmaken-zodat-hij-met-iedereen-kon-praten-er en dat zag de scheids wel dus kreeg Synergo de bal. De bal ging naar de andere kant en degene waarvan haar bb net was gestolen scoorde!!!!!(9-8).

Jurrien.

 

Zie ook:

Verslag SDO B1 – Synergo B1