Positief nieuws na een goed weekend!

Lekker, Synergo! 13 overwinning maar liefst en de een was nog mooier dan de andere! Positief nieuws dus na een goed weekend.

We starten bij de seniorenploegen, want Synergo 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 wonnen! Een unieke prestatie in de clubgeschiedenis van Synergo.

Synergo 5, 2 en 1 wonnen niet alleen, ze maakten het ook nog eens razend spannend. Synergo 2 stond lang op voorsprong, maar zag Velox in de slotfase langszij komen. Invaller David schoot in de laatste dertig seconden de winnende binnen. Blijdschap alom, er was hard gewerkt en de overwinning was broodnodig en verdiend. Synergo 1 speelde slordig tegen hetzelfde Velox, maar liep in de loop van de tweede helft toch ruim uit. In de laatste tien minuten knokte Velox zich echter terug en kreeg het nog met een vrije bal de kans om de gelijkmaker te scoren. Die ging mis en de overwinning was een feit.

Een historisch moment… Synergo B1- EKVA B1 9-8

Dan nog een wedstrijd om er uit te pikken: de B1 tegen EKVA. Na het knappe gelijkspel van vorige week, nu zelfs een overwinning! Na 4-0, kwam EKVA nog wel terug, maar Synergo bleef de hele wedstrijd aan de goede kant van de score. Eindstand: 9-8.

Eh oh ja, wat denken we van de tweede seizoenszege van Synergo 6? Ons blijste lid is ongetwijfeld Casper, speler van S6 en coach van de B1, de teller stond tot voor dit weekend op een overwinning als speler en coach en daar kwamen er zaterdag twee bij. Een verdriedubbeling dus!

Volgende week weer meer positief nieuws…?