10x winst, 10x verlies en de C1…

… speelde heel knap gelijk, door in de laatste minuten terug te komen van een 4-6 achterstand! En tegen Dalto, dus zullen we ‘m gewoon als een overwinning tellen?

Vrijdag sinterklaas en zaterdag stonden de kids van de E- en F-ploegen alweer vroeg op het veld. Wat een fantastisch gezicht, drie ploegen die tegelijk spelen. En wat een spelers, coaches, scheidsrechters en publiek! Maar vooral: wat een boel jonge kinderen in een Synergo-shirt. Laten we ‘m nog eens uit de kast halen: wie de jeugd heeft, heeft…, ach ja, we kennen ‘m.

Overwinningen waren er voor de F1 en F2, nederlagen helaas voor de F3, E4, E3 en E2. Wat moeten we daar nou over zeggen? Bijna iedereen korfbalt nog geen jaar, maar de progressie elke week zichtbaar. Vooral veel oefenen, plezier hebben en over een jaar of twaalf een plekje in 1…?

De E1 meet zich inmiddels aan de goede E-ploegen in ons district. Een zo, zo, wedstrijd, maar wel twee punten tegen Animo. De tweede helft veld in de eerste klasse tegen Dalto, DVO of SKF? Waarom niet?!

De D1 knokt nog altijd voor wat het waard is en 10-6 tegen NKV is in ieder geval geen verkeerde uitslag! Ze moesten er wel helemaal voor naar Nuenen toe…

Ook in de zaal bovenaan: de B2. De overwinning tegen Viko (1-6) was alweer de derde dit zaalseizoen. De B1 wacht nog altijd op de eerste punten dit jaar. Eerste jaars B en in de tweede klasse, ze krijgen het niet cadeau. Maar 6-9 tegen koploper Viking, dat biedt nogal perspectief zou je zeggen!

De A2 moet de titelaspiraties nog even opzij zetten. 10-2 won Antilopen en daarmee staan zij nu bovenaan.

En dan tot slot de klapper van deze week! De eerste overwinning van de A1! Ja wel, 12-8 tegen Viko. De A1 kan nog wel eens gaan verrassen dit zaalseizoen!