B2 en E4 kampioen, Synergo 1 wint!

Goed nieuws op de laatste zaterdag van het veldseizoen. We hebben er twee kampioenen bij: de B2 en de E4! Synergo 1 won van Oranje Zwart en heeft aansluiting met de middenmoot.

2011-2012-b2Synergo B2 – Viking B4: 15-4

De B2 moest de laatste wedstrijd winnen om kampioen te worden. De ploeg van Bas en Mathijs zou met een zege gelijk komen met SGV en Ter Leede. Van beide ploegen was een keer verloren en een keer gewonnen. Omdat SGV en Ter Leede ook van elkaar twee punten pakten, stonden SGV en Ter Leede op acht punten en de B2 op zes. De laatste tegenstander Viking stond onderaan (nul punten) en was geen partij voor de B2. Eindstand: 15-4. Kampioen dus!

Duidelijke cijfers en een trotse coach Bas!

SKF E4 – Synergo E4: 0-4
Het kampioenschap van de E4 kwam helemaal uit de lucht vallen. DOS uit Westbroek stond fier bovenaan (had alleen tegen de E4 een punt verspeeld, 1-1 in de eerste wedstrijd), maar had een off-day en verloor met 1-0 van Koveni. De E4 hield de stijgende lijn van de afgelopen weken vast en won overtuigend met 4-0 van SKF. Zo eindigden DOS en onze E4 op negen punten en de gedeelde eerste plaats. Taarten, foto’s en bloemen volgen!

Oranje Zwart 1 – Synergo 1: 9-11
Kampioen zijn ze (nog) niet, maar de spelers van Synergo 1 vierden de overwinning tegen middenmotor Oranje Zwart alsof het een kampioenschap was. En terecht, want het was pas de eerste overwinning dit seizoen. Synergo overheerste vanaf de eerste tot de laatste minuut en stond ook de hele wedstrijd voor. Bij 6-11 haperde de productie even, waardoor Oranje Zwart de uitslag nog een dragelijk aanzien kon geven. Maar spannend werd het eigenlijk niet. Door deze overwinning is de achterstand op de veilige plaats opeens nog maar een punt. Alles is dus weer open.