Selectie boekt eerste successen

De selectie, dit jaar onder aanvoering van hoofdtrainer Klaas en Marc (S2), is alweer halverwege de voorbereiding. Woensdagavond werd er geoefend tegen Thor uit Harmelen.

Na een flink aantal trainingen en wedstrijden tegen Nova op zondag, speelden het eerste en tweede woensdag oefenwedstrijden tegen Thor.

Synergo 2 trof in Thor 2 geen ideale tegenstander. Moe en bang (?) vanaf de eerste minuut, kreeg Synergo (erg) veel ruimte, maar had het moeite een goede rebound te organiseren. Thor teerde vooral op oplettendheden bij Synergo, maar bleef zo qua score wel in de buurt van Synergo. De uiteindelijke nipte 11-12 overwinning was dan ook wel enigszins een tegenvaller. Potentie is er genoeg, dus dat gaat helemaal goed komen!

Over potentie gesproken. Bij momenten speelde ons eerste snel, flitsend en fris. Een hoog bal- en looptempo en een mooie aanvalsorganisatie. Zo af en toe kon ik een glimlach niet onderdrukken. Dit belooft veel!

De selectie is op weg naar een mooi seizoen. Er staat een leuke, enthousiaste en bij de vereniging betrokken groep. Zaterdag volgt er nog een driekamp bij Harga en dan worden de teams definitief bekend gemaakt. Wordt vervolgd!

Oskar