Hoe win je het Synergo-jubileum-mixtoernooi?

Om het Synergo-jubileum-mixtoernooi van 18 juni te winnen heb je nodig: invallers!

mixtoernooi2011

De basis begint natuurlijk met een goed (lees: leuk) team. Jolien was de kracht achter het aantal schoten dat Bram omhoog kon gooien. Ze ving die paar ballen van Bram die misgingen perfect af.

Sander stond alleen buiten als het droog was. Maar als hij buiten was, had hij mooie passes. Lotte liep elke keer weer vrij, ook als ze geen bal kreeg. En na drie jaar niet korfballen kreeg Mascha het voor elkaar de winnende te scoren in de halve finale!

Giga-topper

Maar onze belangrijkste speelster en giga-topper was Katinke! Wat een geluk voor ons dat we haar in het team hadden! Even een rugkantje lopen, en boem ze scoorde weer! Ze heeft ons team naar de overwinningen geschoten!

Taart

En we vergeten vooral onze invallers niet: Jeffrey, Ruben M., Ruben H., Jurriën, David K. Natuurlijk ook de invallers die we gevraagd hebben, maar helaas zelf moesten spelen. We hadden nog een stuk taart voor al onze invallers gereserveerd, maar hebben besloten hem uiteindelijk zelf maar op te eten.

Bedankt!

Na ontvangst van de medailles en de taart, gaf Bram in een ontroerende speech de verklaring van dit succes: de invallers! Hij heeft ze allemaal persoonlijk bedankt met mooie woorden. Joke, José en Eva; bedankt voor de organisatie van het mixtoernooi en de lekkere taart. En nogmaals; alle invallers bedankt!

Het winnende team;
Katinke, Lotte van V, Mascha, Jolien, Bram en Sander en de invallers.

PS. Voor volgend jaar met het familie/mixtoernooi: denk aan de invallers!