Kampioenen: B3, F2 en F3!

Zaterdag waren er drie kampioensfeestjes op het Synergoveld. De B3, F2 en F3 werden namelijk kampioen! De D1 redde het helaas niet tegen Victum.

F2

Het eerste feestje startte even na elven, toen de F2 in een razend spannend duel met 3-3 gelijk had gespeeld tegen Telstar F2. Na het laatste fluitsignaal waren er vragende gezichten bij kinderen, ouders en coaches, want het was even onduidelijk wat deze uitslag betekende voor de stand. Brahim kwam echter met het verlossende antwoord: de F2 was kampioen geworden! Een groot feest barstte los.

F3

De F3 speelde ook een spannende pot in en tegen Woudenberg. Na een vlotte 0-2 voorsprong, vocht Woudenberg zich knap terug. De tegenstander had zelfs even het overwicht, maar de F3 herstelde zich op tijd en ging met een 2-5 overwinning huiswaarts. Bij Synergo waren er confetti, taart en bloemen.

B3

Dan de B3. Ze speelden thuis en konden eigenlijk pas volgende week kampioen worden. Een gelijkspel van de concurrenten zorgde er echter voor dat het kampioenschap al een week eerder binnengehaald kon worden. Tegen Ter Leede had de B3 de eerste helft last van de zenuwen. Ter Leede stond bij rust zelfs met 4-5 voor. In de tweede helft was de B3 echter heer en meester en in de slotfase liep de score nog hoog op. Bij het eindsignaal (12-6) vlogen de coaches en kinderen van vreugde elkaar in de armen: kampioen!!!

D1

De D1 is helaas geen kampioen geworden. Een stunt was nodig tegen koploper Victum, maar die werden verdiend kampioen door de D1 met 11-5 te verslaan. Toch mag de D1 terugkijken op een geslaagd veldseizoen, een tweede plaats in zo’n zware poule is een knappe prestatie!

Andere teams

We starten met het laatste F-team, de F1. Met een klinkende 6-0 overwinning zijn ze klaar voor de kampioenswedstrijd, volgend week zaterdag om 9.15 in Bilthoven tegen Nova. Maakt de F1 het trio F-kampioenen compleet?

De E1 had het warm en verloor met 3-2 van Fortissimo. Volgende week krijgen ze de kans om te winnen van kampioen Animo.

De D2 kon het kampioensfeestje van tegenstander Viking niet verpesten. Het verloor met 18-1! Hard trainen jongens, want dit kan beter!

In een razend spannende competitie won de C2 van koploper TZ! Er werd met een miniem verschil (1-2) gewonnen. Kampioen worden gaat helaas niet meer, maar de tweede plaats ligt nog wel in het verschiet.

De C1 speelde een prima wedstrijd tegen Antilopen. De C-tjes lieten het nog even spannend worden, maar waren in het tweede deel van de tweede helft duidelijk de baas. Eindstand: 9-5.

De stadsderby tussen HKC B1 en Synergo B2 was dit keer een prooi voor onze zuiderburen. HKC was een tikkie slimmer. Hard studeren dus B2!

In Almere haalde de B1 twee punten op tegen EKVA. Door het verlies van koploper Huizen is er bij winst volgende week op KVA nog een kans op het kampioenschap. Dan moet in ieder geval de tweede plaats veilig gesteld worden.

De A1 haalde een verdiend en knap punt tegen onze buren Fiducia. Na een 2-6 (!) ruststand vocht de A1 zich knap terug in de slotfase. De 8-8 mag gezien worden als een morele overwinning. Met negen punten doet de A1 het meer dan uitstekend in de tweede klasse!