13 strafworpen genomen, 6 raak…

Het lijkt niet goed te gaan met de strafworpen bij Synergo. Afgelopen week week slechts 46,2% gescoord en de officieuze koploper binnen Synergo is iemand van HKC… Waar zijn onze strafworpnemers die scoren????!!!!! 

Ik zal met het goede nieuws beginnen: Tim (1-1) . Tim scoorde volgens teamgenote N. feilloos. En op de vraag om een reactie: ‘Hoezo, hoe reageerde Tim? Dat doet-ie toch nooit? Hij verblikte of verbloosde niet.’ Maar hij staat met deze ene wel op 100%! Gefeliciteerd!

De rest

Er zaten wel wat doelpuntjes bij, deze week, maar dan hebben we het ook wel gehad. Lees verder, en huiver!

David K. (1-1) scoorde perfect, maar gaf zijn coach de schrik van het leven door na zijn score te zeggen dat hij nu van de nul procent af was! Aaarghhh! Waarom nam hij die stip op dat belangrijke moment van gelijkspel?? Later bleek dat hij er al een keer eentje gescoord had. Van de drie…

A1 tegen S1

Marcel J. (1-1) wist zijn stippie te scoren. En zijn reactie: ‘Waarom kreeg ik die stip tegen?’ Ja, het was een wedstrijd van de A1 tegen S1. Dan denk je dat onze junioren gebrand zijn om van Synergo 1 te winnen. Jeffrey (3-1) wist de eerste nog te scoren, maar de tweede bal gewoon omhoog te gooien, zonder dat deze de korf raakte; een AIRBALL! En daarna nog een keer!!! En o, die verhalen daarna: ‘Ik gun Bas zijn kratje bier.’ Je hebt twee strafworpen om zeep geholpen en gunt Bas zijn kratje bier??? Even voor de duidelijkheid: Bas en Jeffrey hebben een weddenschap lopen: wie het hoogtste percentage gescoorde stippen heeft, krijgt een kratje bier van de ander. En het gaat echt om de strijd der titanen, Bas: 57%, Jeffrey: 65%.

O nee, bier

Als er eenmaal bier bij betrokken is… In dezelfde wedstrijd kreeg Arjan (2-1) waarschijnlijk ook te maken met gevoelens voor een kratje bier. En Arjans reactie op de vraag of hij een reactie wilde geven: ‘Ja hoor!’ Zondag was Arjan (1-0) er helemaal niet meer bij. Hij miste verschrikkelijk en geeft dan Gijs de schuld: ‘Ik wilde de strafworp in tweeën nemen, zoals Johan Cruijff destijds, maar Gijs lette niet op vanwege een gebrek aan korfbalkennis.’ Arjan, wat heeft Johan Cruijff met korfbal te maken?

Robin (2-1) dan. Hij scoorde zijn eerste, maar vond zijn tweede niet meer van belang, omdat ‘we er toch 2 achter stonden in de laatste minuut. Het had geen zin meer.’

Twee-een of twee-nul?

Tony (2-0) wist twee strafworpen te missen: ‘Wat dat betreft was het geen goede wedstrijd. Ik heb er een gemengd gevoel aan over gehouden. Casper speelde niet, hij neemt ze altijd.’ Tony’s plek in de top-100% van 1 uit 1 is met deze twee missers weg. Nog erger maakt het dat teamgenoot Danny zelfs een stip van Tony als ‘gescoord’ ervaren had. Nou ja, Danny… Raad eens waar Danny in het klassement staat: tweede in de tob-0%!

Hoera!

Het kan ook anders. Onze Synergo-coachende-speler-bij-HKC David van D. (1-1) scoorde weer eens! Hij zou, als hij Synergo-lid was, bovenaan hebben gestaan in de top-100% (8-8)!

Nee toch?

Maar wacht eens even: dus onofficieel wordt de Synergo-strafworpencompetitie gewonnen door iemand van buitenaf… De schande! Waar blijven onze Synergo-toppers???

Top en tob

De tob-0%                          De top-100%                    
1. Luc (B2) 4-0   1. Ferry (S3) 7-7
2. Danny (S6) 3-0   2. Loreah (D2)  4-4
3. Daan (S3) 2-0   2. Steven (S3) 4-4
3. Juna (S8) 2-0   3. Zarah (B2)  3-3 
3. Ruud (MW) 2-0   3. Sander S. (S5) 3-3 
3. Sjoukje (B1) 2-0      
3. Floor (B3) 2-0      
3. Ruth (C1) 2-0      
3. Kiran (C2) 2-0      
3. Jerry (D1) 2-0      
3. Marnix (D2) 2-0      
3. Myka (D2)  2-0       
         

Iedereen weer bedankt voor het nemen en doorgeven van de strafworpen! Blijf ze doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl!

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2009-2010