Een speciale kijk op de wedstrijd van de C1

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de laatste zaalwedstrijd. En natuurlijk moesten we tegen de gedoodverfde kampioen Victum.

De laatste keer dat we tegen ze speelden, werden we van het veld geveegd met een 14-5 nederlaag. Dit keer moesten we dus alles op alles zetten op dat te verbeteren. Na een week lang intensief trainen en een uitstekende wedstrijdvoorbereiding, werd het dit keer een echte wedstrijd. Helaas verloren we nipt, maar de vooruitgang die geboekt is door de C1 is niet te ontkennen. De uitslag was 8-9 voor Victum.

Na deze laatste zaalwedstrijd hebben Jesse, Jurriën en David ermee ingestemd om een kijkje te geven in hun dagboek. Dit geeft natuurlijk een hele speciale kijk op de wedstrijd.

Eerst Jesse zijn dagboek-verhaal over deze zaterdag.

 

Lief dagboek,
Vandaag was weer een dagje C1, ik heb er 3 gescoord en nul doorgelaten. We vergeten de strafworpen even. Omdat we tegen Victum speelde lieten we er 9 door, tenminste dat is mij verteld, want ik heb ze allemaal niet gezien. Volgens mij had Victum gewoon sneaky een 9 op het scorebord gezet in plaats van een 0.

Jesse.

Waarom vergeten we de strafworpen? Misschien heeft Jurriën hier wat over te vertellen.

 

Oh, allerliefste dagboek,
We hebben deze zaterdag tegen Victum gespeeld. Wij staan 3e en zij 1e (voor als ik je dat nog niet verteld had). Toen de wedstrijd begon, ging ik lekker. Maar Jeroen, oh die jeroen, die ging heel slecht, echt heel erg slecht. Want al na 1 minuut liet hij het eerste tegendoelpunt door. En dat was niet de enige… Gelukkig kwam ik er aan om de wereld te redden. Met mijn super-korfbal-powers scoorde ik een onmogelijke bal, de 1-1.  Maar toen ging het weer mis bij Jeroen, 1-2. Zo ging het lang door: ik scoorde, Jeroen faalde. Soms probeerde Ayo, David of Sarah nog wat, maar zij scoorden ook niet (tja, zij hebben dan ook geen super-korfbal-powers hè). Uiteindelijk werd het 8-9. ALLEMAAL DOOR DIE ENE JEROEN EN DOOR JESSE. Jesse gooide namelijk een bal 10 meter naast de korf bij een strafworp. Een strafworp waarbij hij de korf aan kon raken omdat de paal naar o,5 meter zakte en de scheids dat niet zag! Dus Jesse is eigenlijk de grote faal, WANT HIJ HAD ONS KUNNEN REDDEN (stomme Jesse).

Heel veel kusje, Jurriën.

P.S.: Lief dagboek, ik zal niet tegen je liegen, want ik vind dat we open moeten zijn in onze relatie. Ik heb er maar 7 gescoord. De 8ste was van het handje van god.

P.P.S.: Marc is een keutel.

 

Dit stelt de wedstrijd wel in een ander licht. Jesse heeft dus een strafworp gemist en Jeroen kan blijkbaar niet eens een bal vangen. Misschien heeft David nog wat toe te voegen over zijn eigen spel en over het spel van Victum.

 

Lief dagboek,
Vandaag heb ik zo goed gespeeld. Ik heb vandaag ongeveer 1/3 van mijn kansen gescoord, maar Jeroen was echt een ramp. Hij heeft ze allemaal doorgelaten!!! En Jesse, die heeft een strafworp gemist!!! Maar aan de andere kant heeft hij er wel 3 gescoord, alhoewel dat allemaal gelukstreffers waren. Dat vind iedereen, dus Jesse speelde ook niet zo fantastisch. Maar ik daarin tegen was echt zo goed! Ik was de man of the match volgens iedereen. Oh ja, Victum was wel triest, want ze hadden allemaal B-spelers meegenomen. Aan het einde van de wedstrijd stond er geen één C-speler meer in, dus helemaal eerlijk was deze wedstrijd ook weer niet. Dit was mijn verhaal lief dagboek.

Tot de volgende wedstrijd, David.

P.S.: Lief dagboek, Ik was vergeten te vertellen dat ik ook nog moest invallen bij de B3. Ik gooide de eerste bal die ik in mijn handen kreeg perfect door en daar scoorden we meteen door. Door mij dus, en in de verdediging was ik nog beter. Dat wou ik nog even kwijt. Dag lief dagboek.

 

Aha, ik zal even alle feitjes van de 3 heren op een rijtje zetten. David en Jurriën zijn beiden man of the match. Jeroen is een goede verdediger. Jurrïen heeft superkrachten. De dames van de C1 speelden geen rol van belang, want geen van de heren heeft het over ze. Victum heeft 8 keer gewisseld en heeft met het scorebord lopen klieren en Jesse heeft een strafworp gemist.

Een normale zaterdag voor de C1 van Synergo.

Tot op het veld,
Yours truly,
Bram.