Synergo naar de eerste plaats

De titel is natuurlijk bedoeld om jullie op het verkeerde been te zetten. Korfballend willen we natuurlijk naar de eerste plek, maar daar gaat dit stukje niet over. Nee het gaat over de website. Als je “korfbal Utrecht” in Google intypt, staan we niet bovenaan. Dat moet natuurlijk veranderen.

De websiteredactie is hier achter de schermen druk mee bezig. Maar ook jullie kunnen hier aan bijdragen. Hoe dan?
Welnu, Google creëert een erepodium door te kijken naar de belangrijkheid van de website. De belangrijkheid wordt bepaald aan de hand van het aantal sites dat naar jouw website verwijzen. Zijn dit belangrijke websites dan kom je nog hoger. Wat moet je dus doen? Heb je een website of een Hyves of een Twitter of een weblog, zet hier een link op http://synergo.nl. Liefst zet je er dan ook nog wat verwijswoorden bij zoals: Utrecht, korfbal, korfbalclub en korfbalvereniging.

Verder kan je in de linklijst ook onze nieuwe Wikipedia zetten: http://nl.wikipedia.org/wiki/Synergo Deze is trouwens verre van compleet. Heb je aanvullingen op deze site, dan kun je dit zelf doen of je stuurt even een mailtje naar ondergetekende en ik pas de wiki aan. Let wel op dat je je aan de regels van Wikipedia houdt, het was al een redelijke opgave om een objectieve versie geplaatst te krijgen.

Tot slot kun je op je website of weblog  ook nog onze verwijzing in Googlemaps zetten, typ “korfbalclub Utrecht” in maps en jawel daar staan we, bovenaan!

Frank Veenman