Ook Synergo 6 timmert nog aan de weg

Waarschijnlijk een team dat binnen Synergo minder bekend is, daarom ook vanuit ons team maar eens een kennisgeving. Jong en oud(er) gezellig door elkaar mixen en je hebt een leuk Synergo 6: Pim, Danny, Casper, jari, Tony, Remko, Rita, Mirjam, Ingrid en Paula.

Ook dit team speelt op de zondag, alleen hebben wij de pech dat we altijd moederziel alleen spelen: spelen 1, 2 en 3 gezellig thuis, dan moet Synergo 6 helaas uit spelen. En natuurlijk geldt dit ook voor de wedstrijden andersom, spelen wij een keer thuis, moet de rest uit spelen. Ondanks dat onze tribunes over het algemeen vrij leeg zijn, hebben we er toch niet minder plezier om (wel de wens om volgend jaar tegelijk uit en thuis te spelen met de andere zondagteams).

Zondag 20 februari stond de uitwedstrijd tegen Steeds Hooger op het programma: een rit van een uur richting de Apenheul in Apeldoorn. Het complete team, zonder Remko die helaas nog geveld is door de griep (beterschap) verzamelen we om 14.00 op het Syneroveld, stappen we in de auto en rijden richting onze volgende wedstrijd.

Aangekomen in Apeldoorn is daar een stadsderby aan de gang: Atalante 1 – Steeds Hooger 1. Jammer dat jullie en vooral de RBG hierbij niet aanwezig waren: een plek op de tribune was er niet meer te vinden (die meer plekken had als onze Hoogravenhal) en werd opgevrolijkt door een dweilorkest, waardoor de sfeer er behoorlijk in zat. Bij het eindsignaal bleek dat Steeds Hooger kampioen was geworden en viel er voor die vereniging natuurlijk voldoende te vieren. Alleen jammer dat al die mensen van de tribune dit ook mee gingen vieren, terwijl wij toch ook wilden gaan beginnen aan een topwedstrijd.

De wedstrijd

Maar ach, een wedstrijd met bijna geen publiek zijn we gewend en dus floot de scheidsrechter in en begon onze wedstrijd: in het begin begon het spel van Synergo nogal stroef en leek het erop dat niet Steeds Hooger, maar Synergo het team was waarin de meeste spelers twee maal zo oud waren. Gelukkig ging vooral bij de familie Merten (Jari en Rita dus) het schot lopen en waren zij goed voor 9 doelpunten (waarbij het Jari toch wel stak dat moeders een doelpunt meer scoorde!).

Een leuke wedstrijd, met mooie doelpunten en bij het eindsignaal een stand van 8-15, konden we toch terugkijken op een leuke wedstrijd. Hierin konden we Janwillem weer gelijk geven dat je met 15 doelpunten een wedstrijd kunt winnen.

Op naar het kampioenschap

Op dit moment staat Synergo 6 op een mooie tweede plaats. Wel moet hierbij worden opgemerkt dat wij twee wedstrijden minder hebben gespeeld dan de nummer 1 Hilversum 3 én dat wij één verliespunt minder hebben. De komende twee weken staan er wedstrijden tegen Atalante op het programma: de nummer 3. En als laatste krijgen we dan de wedstrijd tegen Hilversum 3; de nummer 1. De komende weken staan er dus alleen maar topwedstrijden op het programma: twee wedstrijden de nummers 2 tegen 3 en hopelijk de laatste wedstrijd tussen de nummers 1 en 2.

Wij als Synergo 6 hopen dat het Synergo-publiek aanwezig zal zijn bij deze spannende wedstrijden. En een inzet van de RBG zou natuurlijk helemaal leuk zijn….

Programma

Zondag 27 februari Synergo 6 – Atalante 5 15.10 De Dreef
Zondag 6 maart Atalante 5 – Synergo 6 13.15 Zuiderpark
Zondag 13 maart Synergo 6 – Hilversum 3 13.00 Hoograven
       

Hopelijk tot ziens bij een wedstrijd van Synergo 6!

Paula.