20 wedstrijden: 25 punten

Al met al weer een succesvol weekend voor Synergo. Twintig wedstrijden leverden twaalf overwinningen op. Het achtste speelde met 15-15 (!) gelijk en zeven ploegen verloren.

Het was het weekend met de nodige wedstrijden waar nog even over nagepraat zal worden. Zo leek de A1 – na een uitstekende wedstrijd – een punt te pakken tegen Dalto, maar de scheidsrechter floot in de laatste minuut de strafworp van Bas af wegens tijdrekken (bij een 13-14 achterstand).

Synergo 1 werd overdonderd door Juliana, want de eerste vier doelpogingen gingen er in bij de thuisploeg. Pas bij een 6-0 (!) achterstand, kon Synergo wat terug doen. De wedstrijd was toen in feite al gespeeld.

Het derde maakte weer hachelijke momenten mee op bezoek bij Die Haghe. De ongeslagen koploper, die vorige week nog zo’n geweldige wedstrijd speelde tegen nummer twee Fortuna, stond de hele wedstrijd achter en kon pas op het laatste moment corrigeren.

Het achtste mocht zaterdag om half tien aantreden tegen Victum en maakte de ene na de andere goal. De tegenstander scoorde echter net zo hard mee en het bleef van het begin tot het eind spannend. De scheidsrechter floot af bij 15-15 en dat is een zeer verdienstelijke uitslag. En de spelers van het achtste… die waren vooral boos omdat ze niet gewonnen hadden!

Bij de B1, tenslotte, maakte coach Oskar (weer eens) ruzie met Otto, de scheids en tevens zijn vader. Ze waren het er in ieder geval wel over eens dat Mirjam in de slotfase de winnende treffer maakte. Zodoende kan de B1 weer twee punten aan zijn totaal toevoegen.