Synergo goed van start in 2011

Met maarliefst negen overwinningen is Synergo het nieuwe jaar goed gestart. Minpuntje was de nederlaag die het eerste leed tegen Movado.

De midweek beet afgelopen dinsdag het spits af en won met 5-13 van Fiducia.

Zaterdag speelde de F3 met 0-0 gelijk tegen TZ en pakte daarmee het eerste punt in hun prille korfbalcarriere! Hartstikke goed! De F2 won met 9-0 en nestelt zich bovenaan de ranglijst. Verder overwinningen voor de D2, C2 (het was erg spannend) en de A1. De A1 speelde een prima wedstrijd tegen Midlandia en is eindelijk van de hatelijke nul af.

Later op de zaterdag speelden ook het achtste, zevende, vierde en derde. Deze vier wedstrijden leverden maarliefst drie winstpartijen op. Het zag er lang somber uit voor het derde, dat als koploper het bijna onderaan staande Velocitas trof. Maar met een ware eindsprint hield het derde de punten toch in Utrecht.

Een dag later was het de beurt aan het zesde, tweede en eerste. Ondanks een niet geheel fitte spelersgroep speelde het tweede een topwedstrijd tegen het veel hoger geplaatste Movado. Het was een leuke wedstrijd om te zien, via 6-2 en 9-8 bij rust werd het uiteindelijk 14-11. Eindelijk de dikverdiende punten voor Synergo 2, dat zich de komende weken hopelijk uit de degradatiezone kan spelen.

Het slotstuk van dit korfbalweekend was voor rekening van het eerste. Het ging lang gelijk op, tot Movado in de tweede helft een klein gaatje sloeg. De ploeg van John kwam nog knap terug tot 12-12, maar liet het op het beslissende moment afweten.

Volgend weekend een nieuwe ronde en nieuwe kansen en uiteraard het vrijwilligersfeest op zaterdagavond!