Verslag Synergo A1 – KCD A1

Op zaterdag 11 december stond voor ons KCD thuis op het programma. Een wedstrijd die achteraf een leuke en goeie wedstrijd bleek te worden.

Omdat we tot zover iedere wedstrijd in de beginfase verloren hebben, heeft Timon ons duidelijk gemaakt dat we vanaf het begin goed, scherp maar ook geconcentreerd moesten beginnen en dit dus ook vol houden. Een constante wedstrijd. Na de voorbespreking als team ook nog even goed bij elkaar gestaan om het een en ander te bespreken. Na een goeie warming-up waarin iedereen goed in beweging bleef konden we beginnen.

Eerste aanval: Kitty, Kim, Mathijs, Bas
Eerste verdediging: Esther, Germay, Jeffrey, Bram

Synergo nam de bal uit en je kon meteen zien dat de A1 geconcentreerd begon, maar na enkele minuten kwam KCD toch op een 0-1 voorsprong. Na dat doelpunt werd de bal weer uitgenomen door Synergo en na mooie samenwerking tussen Mathijs en Kitty, ging de bal via een smerige overtreding op de stip. Bas gooide deze bal er in 1-1. Het volgende vak mocht aanvallen en deed dit met vlagen goed. Echter wouden deze ballen er niet in, wat uiteindelijk leidde tot een 1-4 voorsprong voor KCD. Synergo scoorde via een mooie actie van Kim de 4-2. Maar ook KCD wist te scoren. Toen kwam er na het harde werken van het aanvalsvak een doelpunt, een mooi schot van Bram vloog erin. Nog vijf minuten in de eerste helft en KCD wist hun zesde doelpunt te maken. Maar Synergo wist het gat naar twee doelpunten verschil te brengen, na een goed schot van Mathijs. We gingen rusten met een 4-6 tussenstand in het voordeel van KCD.

Rust

In de rust kregen we te horen dat we goed speelden, maar ondanks dat het nog wel lastig hadden. Dat wou niet zeggen dat we niet konden winnen en dat gevoel hadden we ook. Het fluitsignaal klonk weer en we konden weer beginnen.

Synergo opende deze helft de score door wederom een doelpunt van Bram, maar KCD scoorde mee. Met een stand van 5-7 kwam het andere vak in de aanval. Na twee goeie acties van Bas en Mathijs kregen wij wederom twee  strafworpen. Ook deze gingen er in en het stond 7-7.

Na nog gelijk te komen op 8-8 met Bram zijn derde doelpunt liep KCD uit naar 8-12. Toch wist Synergo de aansluitingstreffers nog te maken. Kitty scoorde een doorloopbal en Bas kreeg nog een strafworp mee. Met de pech die wij hadden dat onze ballen er niet in gingen, liep KCD uit naar een beetje geflatteerde 10-15 uitslag.

Ondanks dat hebben we een prima wedstrijd neergezet. En ik ga er in ieder geval van uit dat we snel onze eerste punten pakken die we echt verdienen!

Doelpunten makers: Bas: 4, Bram: 3, Kim, Mathijs en Kitty: 1