Statistieken: Synergo doet het goed!

Volgens de statistieken heeft Synergo een goede eerste helft veld achter de rug. En eerlijk toegegeven, de senioren deden het beter dan de jeugd!

Op de website van Antilopen worden niet alleen de uitslagen en standen bijgehouden, er zijn ook statistieken beschikbaar. Vorig veldseizoen won Synergo 37% van de 246 gespeelde wedstrijden. Bijna 55% ging verloren. We scoorden als vereniging gemiddeld 7,2 doelpunten per wedstrijd en kregen er 8,2 tegen. Afgelopen zaalseizoen ging het nog slechter: slechts 22% (!) werd gewonnen en maarliefst 168 wedstrijden (ruim 66%) ging verloren (7,3 gescoord en 9,7 tegen per wedstrijd).

Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

In augustus begonnen we allemaal weer op 0. En we hebben met z’n allen een prima eerste seizoenshelft achter de rug. 48,3% van de wedstrijden werd gewonnen, slechts 43,2% ging verloren. We scoorden er 7,7 en kregen er maar 7,3 tegen. De grootste overwinning boekte Synergo 6: met maarliefst 23-9 werd er van Turbulas/Eerbeek gewonnen!

Kampioenschappen

Als we met z’n allen meer wedstrijden winnen, zou je verwachten dat we ook vaker kampioen worden. En dat klopt! We hebben het aantal kampioenschappen van het vorige seizoen namelijk nu al geëvenaard! Het 5e, de midweek, de B2, D1 en E1 konden aan de taart. En daar gaan zeker nog meer kampioenschappen bij komen dit seizoen!  Een overzicht van alle Synergo-kampioenen vind je overigens op de pagina kampioenen Synergo.

Senioren vs. jeugd

Jarenlang deed de jeugd het beter dan de senioren. Maar nu niet meer! De senioren wonnen maarliefst 59% van hun 56 wedstrijden. De jeugd won bijna 39%, speelde 10% gelijk en verloor 41%.

Zaal

Op naar nog meer winstpartijen en kampioenschappen! De jeugd begon in ieder geval goed, want bijna alle oefenwedstrijden werden gewonnen. Volgende week spelen de eerste ploegen alweer “om het echie”. Kom ze bekijken, bewonderen en aanmoedigen; volgende week zaterdag, vanaf 10 uur in De Dreef!