De eerste kampioenschappen zijn binnen!

De eerste kampioenschappen van het nieuwe seizoen zijn een feit. De E1 en D1 zijn de gelukkigen. Update: er staan inmiddels foto’s in het fotoalbum!

De foto’s van de wedstrijden staan in het fotoalbum.

De E1 won overtuigend met 2-5 van Victum. Hartstikke knap dat deze groep, die pas sinds dit seizoen in een achttal speelt meteen kampioen wordt! Volgens de ouders zit er veel progressie in het spel. We zijn benieuwd waar dit toe gaat leiden in de rest van het seizoen…

De D1 was al kampioen, maar wilde het feestje graag vieren op het Synergoveld. Het was even schrikken, want tegenstander HKC kwam op een 0-5 voorsprong! Na de rust herstelde Synergo zich wel en kwam terug tot 4-6. De eerste nederlaag van het seizoen dus, maar de taart smaakte er niet minder door.

De B2 won voor de vierde keer dit seizoen en speelt volgende week zaterdag om 10.15 zijn kampioenswedstrijd tegen de nummer twee Victum!

Verder deze zaterdag de eerste overwinning van de C1. Stadsgenoot werd in een spannende wedstrijd met 6-4 verslagen. Dat leverde blije gezichten op bij coaches en spelers! Ook de B1 won en voldeed zo aan de doelstelling (zes punten op het veld). Spannend maakte de B1 het wel, tegen het nog puntloze Animo. Een 7-6 achterstand, vijf minuten voor tijd, werd vlak voor het eindsignaal omgebogen in een 7-8 voorsprong.

De C2 speelde gelijk tegen Fortissimo (waar vorige keer met 7-3 van verloren werd). Het kostte de IJsselsteiners hun kampioenschap!

Nederlagen waren er voor de A1, B3 en D2. De A1 kwam te kort tegen subtopper Tempo. Het werd 6-12. De B3 speelde na rust gelijk (4-4), maar stond helaas in de eerste helft al met 4-0 achter… De D2 verloor van kampioen SKF met 9-2.