Acht keer winst, tien keer verlies

Dit weekeinde heeft zestien punten opgeleverd. Acht gewonnen wedstrijden, tien verloren. De senioren wonnen er vijf, de jeugdteams drie. Winst voor Synergo 1, 2, 3, 5, MW, B2, D1 en E1. Verlies voor Synergo 4, 7, 8, A1, B1, B3, C1, C2, D2, F1.

Voor Synergo 1 was het eigenlijk geen echte wedstrijd. Het is dat het team van John was gas terugnam, zodat Velox nog drie doelpunten maakte (7-15). Synergo 2 startte matig, maar kwam zeer sterk terug. De wissels van coach Marc zorgden voor de ommekeer en extra doelpunten (9-11).

Synergo 3 keek in de rust naar een voorsprong van 10-7 en wist deze de tweede helft te behouden tot 14-11. Synergo 4 moest in Sparta de meerdere erkennen (8-11). Voor Synergo 5 een duidelijke overwinning met 10-6. Nederlagen voor Synergo 7 (15-12) en voor Synergo 8 (3-9). De midweek won woensdag met 11-6 van de Utrechtse studenten.

Jeugd

De A1 stond met rust nog voor, maar het was geen beste wedstrijd tegen stadsgenoot Fiducia (8-6). De B1 had een hele spannende wedstrijd, die helaas met 6-7 werd verloren. De B2 moest even op gang komen, maar wist daarna overtuigend door te drukken. De eindstand was 7-3. De wedstrijd van de B3 ging steeds gelijk op, maar aan het slot was Corvers toch net iets te sterk (1-3).

Bij de C1 was het tempo te laag en werden er te veel kansen gemist. Het team verloor met 6-1. De C2 kwam net een puntje te kort om gelijk te spelen (4-3). Een overwinning voor de D1 met 2-7, maar de coaches waren niet helemaal tevreden…. De D2 kon helaas geen punten meenemen naar Utrecht. (5-3). De E1 scoorde maarliefst zes keer. En als je er dan maar twee tegenkrijgt, win je met 6-2. Geen doelpunten voor de F1. Onze F-jes wonnen wel de strafworpen met 3-2…