Synergo en Crescendo in evenwicht

In een gelijkopgaande wedstrijd heeft Synergo met 13-13 gelijkgespeeld tegen medekoploper Crescendo. Synergo 2 won overtuigend van DeetosSnel (12-6).

Synergo 1 begon sterk en stond bijna de hele eerste helft op voorsprong. Bij rust was het echter weer gelijk (7-7). Ook in de tweede helft werd het gat nooit groter dan twee punten. Crescendo speelde een sterke slotfase en knokte zich na een 13-11 achterstand terug tot 13-13. Trekvogels won van Ten Donck en gaat nu alleen aan de leiding. De foto’s van de wedstrijd van het eerste zijn te vinden op de site van Wim de Bruijne.

Synergo 2 won zijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Voor rust hielpen verdedigende fouten Deetos in het zadel (4-5). Na de pauze was Synergo heer en meester. De scheidsrechter floot af bij 12-6 (tweede helft 8-1) voor het tweede.

Ook Synergo 3 won weer. Het werd 11-15 op bezoek bij Trekvogels in Rotterdam. Synergo 4 speelde zaterdag gelijk tegen Animo. In de laatste minuut scoorde Brahim de gelijkmaker.

Synergo 7 won overtuigend van Tiel (3-9). Synergo 6 had pech op bezoek bij Soesterkwartier. In de laatste minuut bezorgde een volgens de meesten dubieuze strafworp de wedstrijd in het voordeel van de Amersfoorters.

Bij de jeugd was er een prachtige overwinning van de A1. Luno werd na een 8-9 ruststand met 10-14 verslagen.

De B1 versloeg op eigen veld Victum (6-4) en heeft zicht op een kampioenschap in de 2e klasse. Datzelfde geldt voor de D1. Het team van Casper en Mats versloeg TZ D2 (6-8) en heeft nu van alle ploegen in de poule gewonnen. Volgende week is de kampioenswedstrijd op het Synergoveld!

De C1 deed het niet onverdienstelijk tegen de gedoodverfde kampioen EKVA. Er werd met 7-2 verloren, maar een goede wedstrijd gespeeld. De C2 speelde vooral een goede tweede helft tegen Dalto, maar helaas ging het in de eerste wat minder (8-3).

Ook de D2 en E1 verloren. De D2 ging onderuit in Bunnik tegen Midlandia (7-1) en de E1 verloor op eigen veld van Fortissimo (2-4).