Synergo C1 – OVVO C2: 4 – 4

Het was een mooie dag. De zon scheen volop en de vogeltjes floten. En Synergo moest tegen het oude team van Ayo en Lindsy spelen. Helaas kon Lindsy niet meespelen omdat ze haar vinger had gebroken.

Het beginsignaal klonk en de teams kwamen het veld op. Synergo begon met aanvallen en na een tijdje scoorde Jesse al met zijn eerste schot van afstand (1-0). Het hele team en het hele publiek ging uit zijn dak (behalve de tegenstanders dan).

Daarna scoorden helaas de tegenstanders met een strafworp(1-1). Maar dat kwam alleen doordat er een klein misverstand was bij Charlotte, want Charlotte dacht dat je wel iemand de bal uit de handen mocht slaan maar de scheids dacht van niet (domme scheids!).

SynergoC1-ovvoC1Daarna scoorde Charlotte gelukkig (2-1). Ze sprong een gat in de lucht en daarna viel ze zelf bijna in dat gat! Helaas viel daarna Jesse er wel in en daardoor kon ovvo scoren (2-2).

En een tijdje daarna scoorde ovvo weer (2-3). Dat kwam doordat David net een katje in de boom hoorde miauwen die het niet lukte uit de boom te komen. Dus rende David de boom in om het katje te redden en daardoor scoorde ovvo. Nu klonk het rustsignaal en Synergo ging de kleedkamer in waar Sander en nieuwkomer Bram een hartig woordje met Synergo spraken.

Tweede helft

De wedstrijd begon weer en helaas scoorde ovvo (2-4), doordat ovvo gewoon de paal in klom en de bal er in legde. Toen scoorde David (3-4), doordat David en fantastische aanval maakte met diepe ballen, breed lopen, diep lopen, tempowisselingen en ga zo maar door. Helaas zag het er niet goed uit voor Synergo want het er werd niet gescoord totdat de scheids zei dat de wedstrijd nog 15 seconden duurde. De bal werd nu natuurlijk in één keer naar voren gegooid, waar helaas ovvo de bal niet onderschepte. Maar David wel en David schoot en het was 4-4!

Na de wedstrijd gaf onze sympathieke, sportieve, knappe, leuke en grappige Jurriën zijn tegenstander nog een hand en zei goed gespeeld maar de onsympathieke, onsportieve, lelijke, niet leuke, en saaie tegenstander van de sympathieke, sportieve, knappe, leuke en grappige Jurriën zei: JIJ NIET!! Gelukkig werd Jurrien niet uit het veld geslagen en ging hij gewoon rustig door met iedereen feliciteren.

De moeder van David had ook nog de moeder van een tegenstander gesproken en die had ook al gezegd dat wij het niet verdiend hadden. Maarja, dat hadden wij wel.

Door uw eigen verslaggever: Jurriën Helwig.