Synergo in Kent

Synergo en EKVA zijn het weekeinde te gast geweest bij The Kingfisher Korfballclub, in Kent, UK. Een weekeinde met veel zon, korfbal en oranje!

Vrijdagochtend om 8.30 uur was Synergo er klaar voor. Twee bussen reden de groep van zo’n 130 personen naar Calais, om daar de trein op te gaan onder het Kanaal door. Leuke momenten als anderen een tent willen opzetten. Vervolgens de buurt verkennen. Of, als je de buurt al kende, de andere tentbewoners verkennen. Of eindelijk naar de supermarkt! kent2010

Zaterdag het toernooi, onder andere tegen teams uit Schotland en Kent. Het was lekker warm die dag. Die middag de badmeesters in het zwembad gek gemaakt. En ’s avonds een feest. De zondag stond een dagje Londen op het programma. Daar werd je regelmatig aangesproken door wildvreemden die ons veel succes en plezier wensten die avond. Kent2010_TrafalguarsquareOp Trafalgar Square kwamen de Nederlandse en Spaanse supporters elkaar tegen om liedjes te zingen.

’s Avonds natuurlijk het moment van de WK-finale. Met honderd gespannen personen aan de televisie gekluisterd. Helaas zat het de voetballers niet mee en begon het ons ’s nachts ook een beetje tegen te zitten. Er was regen! Precies zoals onze weerman Ewoud verteld had.

Maandagochtend vertrokken we weer, uitgezwaaid door onze geweldige gastheren en -dames.

Thank you all!

Sander.

Er staan al wat foto’s in het foto-album. Ook kun je via de Kent-website van EKVA en de Hyves van EKVA in Kent nog wat foto’s vinden.

Heb je nog foto’s? Stuur ze even door! sanderhofmanapenstaartjewanadoo.nl