Wisselende resultaten

Wisselende resultaten in de week voor kamp. Teleurstellende nederlagen waren er voor het eerste en het vierde. Overwinningen voor S2, S3, S5, B1, C1 en C2.

Synergo 1 is nagenoeg gedegradeerd na de 12-5 nederlaag bij SSS. Scoren was het voornaamste probleem waar de ploegen mee te kampen hadden. De 4-1 ruststand was veelzeggend. SSS lukte het uiteindelijk om een nog enigszins fatsoenlijk aantal doelpunten te produceren en won.

Synergo 2 won in een draak van een wedstrijd van nummer laatst Atalante (8-9). Synergo 3 veegde de vloer aan met Ready (16-5) en ook het vijfde wist de korf veelvuldig te vinden (17-10 tegen EKVA). Het vierde ging terecht ten onder tegen DOT (12-6). Het kampioenschap is nog niet geheel uit beeld, maar het initiatief ligt nu bij de ploeg uit Oss.

De B1 won met 11-6 van Midlandia. De C1 won eindelijk weer eens. De wedstrijd tegen stadsgenoot werd in de laatste minuut in het voordeel van Synergo beslist. De C2 won ook na een bliksemstart (3-0 na vijf minuten) en heeft nog uitzicht op een kampioenschap. Datzelfde geldt voor de C3, die met 2-2 gelijkspeelde tegen Victum. De C3 speelt nog twee wedstrijden en moet er minstens een winnen.