Vervolgreis Marokko (28 april – 7 mei)

We gaan terug naar Marokko en wel op woensdag 27 april t/m vrijdag 7 mei. Tijdens deze tweede reis gaan we kijken wat er in de tussentijd is gebeurd op de scholen met ons mooie, gemengde korfbalspelletje. We bieden dan ook meerdere korfbaltrainingen aan, geven Marokkaanse gymdocenten les hoe je een training aanbiedt en we gaan een toernooi spelen onder de deelnemers. Ook bekijken we nog hoe het vervolg er uit komt te zien.

logo_synergoOnze eerste oriënterende reis ligt al een paar maanden achter ons (februari 2010). Toen hebben we diverse dingen geregeld, zodat we toegang hadden tot Marokko om ons gemengde korfbalspelletje onder de aandacht te brengen. Daarna hebben we een korfbaltraining aangeboden op twee scholen en de hoop uitgesproken dat dit niet ons enige bezoek aan Marokko zal zijn.

 

De nieuwe groep

logo_psvDe samenstelling van onze groep zal iets veranderen: Harry, Ate en Mamoun uit de eerste groep gaan weer mee. Deze keer worden ze ondersteund door Leonie vanuit PSV en Sander Hofman vanuit Synergo. Paula van Luijn gaat deze reis niet mee. Zij is wel betrokken bij alle voorbereidingen voor de reis en zal eventuele dingen vanuit Nederland regelen.

marokko_ad_2010Ook hebben we in de afgelopen periode de media kunnen bereiken: we stonden met ons initiatief al in het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad. Het Eindhovens Dagblad is zo enthousiast over ons initiatief dat zij meerdere reportages gaan plaatsen. Zo wordt er voordat we vertrekken een repportage geplaatst en tijdens de reis aan Marokko zal Anneke Liebrand van het ons vergezellen en foto’s maken. Na afloop van de reis komt er dan weer een repportage in het Eindhovens Dagblad te staan.

Hoe deze reis zal verlopen, is nu nog niet te zeggen, maar wij zullen vol goede moed naar Marokko afreizen. Onze ervaringen zijn natuurlijk weer allemaal te volgen via de site (blog).

We hopen dat onze ervaringen weer op de voet worden gevolgd en we hopen op vele reacties!!

Marokko here we come again!!!

Mamoun El Loukili (Synergo)
Paula van Luijn (Synergo)
Sander Hofman (Synergo)
Ate van Heusden (PSV)
Harry Feyen (PSV)
Leonie van den Heuvel (PSV)
Anneke Liebrand (Eindhovens Dagblad)

Zie ook