Mooi weer en veel punten!

De hele dag een lekker zonnetje en ook nog eens veel overwinningen. Een goede dag voor Synergo!

De E2 trapte af en behaalde de eerste punten deze veldcompetitie. Huizen werd met duidelijke cijfers (3-0) verslagen. Vervolgens was het de beurt aan de F1 en E1. De E1 speelde knap gelijk tegen Dalto (1-1, vorige week 5-0 verloren!). De F1 had het een stuk lastiger en verloor met 7-0 van datzelfde Dalto.

De D1 pakte in de tweede klasse de tweede overwinning op rij! Net als vorige week werd Ter Leede verslagen (3-5). De D2 speelde een sterke tweede helft tegen TZ (1-1). Helaas had TZ voor rust al een flink gat geslagen, waardoor er met 11-1 verloren werd…

De C3 won alweer voor de derde keer op rij en gaat richting het kampioenschap. De C3 was Victum met 5-2 de baas. De strafworpen blijven de C1 punten kosten. Bij een 8-7 achterstand in de laatste minuut, kreeg de C1 zijn derde strafworp van de wedstrijd (de eerste twee waren al misgegaan). Ook die derde ging mis, waardoor de C1 uiteindelijk met 9-7 verloor van HKC.

De B2 verloor van Odik. De B1 speelde een topwedstrijd tegen Midlandia (al twee keer van verloren dit seizoen). Op het heetst van de dag werd er door de B1 60 minuten lang fanatiek uitverdedigd en gevochten om de punten. Het resultaat mocht er wezen: de B1 stuurde Midlandia met een 10-6 nederlaag op zak terug naar Bunnik. Zouden de B-tjes vaker behoefte hebben aan een donderspeech van Oskar voor de wedstrijd?

De A2 kwam achter, vocht terug, maar verloor uiteindelijk toch van Huizen (8-12). De A1 haalde twee punten op in Veenendaal, waar SKF met 11-4 afdroop.

Twee punten waren er ook voor het achtste (zie het verslag elders), de Nova met 5-10 versloeg. Een punt voor het zesde, dat met 8-8 gelijkspeelde tegen Woudenberg. Het tweede ging na een bliksemstart (0-4 na acht minuten) met 13-12 ten onder tegen koploper DVO. Een goede wedstrijd ten spijt, DVO scoorde er net eentje meer en dat was goed balen!

De Kangoeroe-training in een heerlijk zonnetje!