Gehoopte ommekeer bij S1 blijft uit

Een overwinning was meer dan welkom voor het eerste, maar tegen Atalante kwam Synergo net iets te kort. Duidelijke winstpartijen waren er wel voor het tweede, derde en vierde.

In een eerste helft met veel doelpunten had Atalante steeds het initiatief. Verder dan twee punten verschil liet Synergo de Apeldoorners echter niet komen. De rust werd bereikt bij 9-9. Na rust liep Atalante uit naar 9-12, maar opnieuw beschikte Synergo over veerkracht en kwam terug tot 12-12 en 14-14. Bij 15-16 had Synergo nog alle tijd om opnieuw terug te komen, maar Atalante speelde de wedstrijd professioneel uit. Synergo maakte de nodige fouten bij het uitbrengen en kon de kansen niet verzilveren.

Synergo 2 boekte eindelijk weer eens een overwinning en wat voor een! Tegenstander Steeds Hooger had niets in te brengen en werd met 14-3 van het veld geveegd. Vooral het eerste kwartier was om van te smullen: binnen no-time stond het maarliefst 8-0!

Ook het derde en vierde wonnen weer. Het derde deed dat tegen KC Dordrecht (16-9) en het vierde tegen Atalante (10-20, na een 7-5 ruststand!).