Synergo tijdens de Marathon van Utrecht (5 april)

Op tweede paasdag (5 april) is het weer zover, wij zijn met een grote groep Synergo-vrijwilligers aanwezig om tijdens de Marathon van Utrecht te helpen. Al diverse jaren!  

Dit levert ons kluppie weer een leuk bedrag op, wat uiteraard weer goed besteed gaat worden. Om een voorbeeld te geven: toen we een aantal jaren geleden overstapten van het rieten mandje naar de plastickorf (bak), hebben we de aanschaf met geld van de marathon kunnen betalen.

En wij dan, de bikkels?

Maar niet alleen de club krijgt er iets voor. Ook de vrijwilligers ontvangen iets die dag: € 12,50. Er wordt verder goed voor je gezorgd; je krijgt te eten en te drinken en altijd een t-shirt of trui. Of zoals vorig jaar een trainingspak.

Wat wordt er van ons verwacht die dag?

Wij helpen bij het uitdelen van de drankjes (AA) aan de marathonlopers. We hangen de felbegeerde medaille om de nekken van heel veel bezwete  atleten. En helpen de vermoeide atleet om de chip van de veters te halen.

Hulp gevraagd!

We kunnen nog wel weer wat extra handjes erbij gebruiken. We zijn met vijftien personen opgegeven en de teller voor de inschrijving staat nu op tien. Dus wie o wie wil ons komen helpen die dag?

De lijst

Kim, Bas, Bram, Nomi, Sandra, Daan, Ruben, Ilan, Erik, Jari.

Als je er nog niet bij staat en je wilt graag meehelpen, geef je dan op bij Rita, fam.merten@ziggo.nl. De lijst hangt vanaf volgende week dinsdag op het veld!

Rita