Winst voor de C1 (3-4)

Synergo C1 heeft voor deze keer een nieuwe strategie: Sander houdt het beginpraatje en Casper houdt het tactiekpraatje. En Ayo en Lindsy zijn er niet, daardoor valt Jolien in. Na deze veranderingen begint de wedstrijd Reehorst – Synergo (in de witte inschietshirtjes).

Eerste helft

De C1 begint meteen fel, maar Reehorst ligt ook niet te slapen. Het is een drukke wedstrijd, maar dan wordt er na veertien minuten gescoord door de tegenpartij met een doorloopbal. De C1 gaat niet bij de pakken neer zitten en zorgt dat het door een geweldig schot van Mirjam in de 22ste minuut 1-1 wordt. Het lijkt alsof 1-1 de ruststand wordt, maar dan krijgt de C1 een vrije bal. Die wordt helaas niet gescoord, maar de tegenpartij scoort nog wel met een doorloopbal en 2-1 wordt de ruststand. David krijgt het in de laatste minuut van de eerst helft nog even zwaar te voorduren, want hij krijgt een bal tegen zijn mond aan geslagen, maar hij kan nog verder spelen.

Tweede helft

De C1 begint meteen fel. Loes neemt de bal uit en gooit hem naar Jesse. Loes rent meteen diep en krijgt hem aangespeeld van Jesse. En ze scoort een prachtige diepe doorloopbal na vijf seconden te hebben gespeeld. De C1 lijkt Reehorst weg te spelen en in de derde minuut scoort Mirjam weer een superschot. Er komen dan nog een paar schoten en doorloopballen van allebei de partijen maar dat stelt niet echt veel voor. Alleen dan krijgt de tegenpartij opeens een strafworp, omdat Jurriën met z’n armen zat te zwaaien (de scheids had het echt niet goed gezien Jurriën hield alleen z’n arm omhoog en daar werd een bal tegen aan gegooid). Gelukkig scoort de tegenpartij hem niet. Dan komt de C1 nog een punt voor te staan door een heerlijk schot van Jeroen. In de achttiende minuut wordt het nog 3-4 en de minuten die volgen zijn zenuwslopend spannend, maar het wordt een overwinning voor de C1 met 3-4.

Jurriën (die dit als ‘straf’ moest schrijven omdat hij z’n Synergo-shirtje was vergeten…)