Nieuwe koploper strafworpencompetitie

Zaterdag 10 oktober heeft ons een nieuwe ‘koploper’ bezorgd in de strafworpencompetitie! Bas evenaart Rubens score van 0 uit 3.

Geen enkel probleem voor S6; Arjen (2-2) en Xander (1-1). De zenuwen bij Kim (1-1) en Marieke (1-1) waren groter, maar ook beide dames uit B1 en A2 waren effectief. Bij de E1 miste Joyce haar strafworp en A2-dame Rosa (1-0) ging de heren van de A1 voor; want zelfs zonder dat de A1 speelde, wisten A1-heren Bas (1-0) en Mathijs (1-0) hun strafworp niet te benutten, bij S8.

Deze score betekent een einde aan de heerschappij van Ruben de afgelopen vijf weken. De melding van Bas’ strafworp is het al waard te vermelden:

S: Ha Bas, zijn er nog strafworpen te melden?
B: Ja, ehh, ik heb er een gemist. Maar Mathijs ook!
S: Hmmm.
B: Sta ik nu bovenaan?
S: Ja. Samen met Ruben.
B: Aah, nee hè?!
S: Jawel Bas!

Wat brengt de zondag? Voor S4 wist Inge haar strafworp niet te verzilveren (1-0), maar wisten Lizet (1-1) en Jos (1-1) dat wel te doen. Maurice kon bij S3 niet scoren vanaf de stip, 1-0. De heren van S2 waren erg zuiver met hun strafworpen, David (1-1), Sander (2-2) en Robin (2-2) deden het goed. Waarbij opgemerkt moet worden dat Robin hiermee ook de gelijkmaker scoorde. Bij S1 konden Brahim (1-0) en Arjan (1-0) het gat in de korf niet vinden, in tegenstelling tot Gijs (2-2). 

Het overzicht staat bij ‘competitie’, ‘strafworpencompetitie‘.

PS. Het gerucht gaat dat Casper (S7) ook een strafworp genomen heeft (en gemist). Klopt dit?