Synergo 2 – Atalante 3

Zondag 4 oktober, 13.45, het zonnetje schijnt. Synergo 2 gaat naar de kleedkamer voor de voorbespreking van de wedstrijd. De conclusie was dat er door Synergo, na twee verloren duels, nu eindelijk maar weer eens gewonnen moest worden. Vandaag was de tegenstander Atalante uit Apeldoorn, zij waren dus het aangewezen “slachtoffer”.

Om twee uur begon dan de wedstrijd. Het was al redelijk snel 1-0 door Sander, maar mede door de wind en het niet afmaken van goede kansen kwam de 2-0 pas laat op het scorebord. Na een foutje in de verdediging en een goed schot stonden Atalante en Synergo weer naast elkaar. Gelukkig scoorde we nog twee keer voor de rust, waardoor we alsnog met (maar) 4-2 de rust in gingen.

Marc vertelde ons dat de wedstrijd niet goed was en het spel was niet om aan te zien. Gelukkig was dat van Atalante ook niet al te best. Dus we moesten er de tweede helft maar een stapje bovenop doen.

We begonnen goed, met een snel doelpunt van Manon. Maar daarna was het helaas ook al weer snel 5-3. Hierna kwamen we gelukkig wel verder dan twee punten los. Het uitbreiden van de score begon met een feilloos schot en uiteindelijk stonden we een paar minuten voor tijd met 8-4 voor. Deze voorsprong van vier punten hebben we niet meer weggeven, maar nog wel uitgebreid door een doelpunt van Astrid in de laatste minuut.

De einduitslag was dus 9-5, en nu zijn we dus nog steeds in de race voor de eerste paar plekken in de poule! Dus kom komende zondag allemaal kijken als Synergo 2 weer punten probeert te pakken, nu tegen gedeeld koploper Noviomagum.

Trouwens, ik was zondag niet te laat op het veld (de reden waarom Manon en Marc de laatste weken het verslag schreven, red.), waardoor ik een verslag moest schrijven. Nee, ik was gewoon de pechvogel bij het kiezen van ‘het’ getal.