Overwinningen voor S2, S3, S4 en S7

Zondag vier overwinningen en twee nederlagen. Synergo 2 en 4 bleven ongeslagen en Synergo 3 en 7 pakten de eerste punten!

S7 trapte de korfbalzondag af en won op het Synergoveld met 5-4 van Zwaluwen. Ook S3 pakte zijn eerste punten door met 7-9 van KC Dordrecht te winnen. Saillant detail: Femke kreeg haar eerste gele kaart uit haar carrière….

Het tweede was veel sterker dan Steeds Hooger 3 en ging rusten bij 1-7 (het tweede staat er op dat vermeld wordt wie dat ene doelpunt heeft doorgelaten; bij deze, het is ondergetekende). Na de pauze ging de doelpuntenmachine vrolijk verder en de teller stokte uiteindelijk bij 16 doelpunten (5-16). Synergo 4 bleef net als het tweede ongeslagen. Op eigen veld werd Atalante met 14-12 verslagen.

Het eerste speelde in een nat Apeldoorn. Na een kleine achterstand bij rust, kon Synergo na de pauze aanklampen tot 5-4. Daarna volgden veel kansen, maar weinig doelpunten meer. Ook Synergo 5 verloor (6-17 tegen Blauw Wit (A)).

Blijven het tweede en het vierde ongeslagen? Pakt Femke weer een gele kaart? Volgende week een nieuwe ronde en nieuwe kansen!

Uitslagen, standen en programma
Klik hier voor de uitslagen.
Klik hier voor de standen van alle Synergoteams.
Klik hier voor het volledige programma.