Winst Synergo 1,2 en 4

Op zondag waren er overwinningen voor Synergo 1, 2 en 4. Vooral voor Synergo 2 was het een belangrijke in de strijd tegen degradatie.

Synergo 2 moest winnen van KVZ uit Zutphen om zich nog te kunnen handhaven in de reserve 2e klasse. Dat lukte, en hoe! Met 9-15 werd KVZ opzij gezet. De achterstand op de veilige zesde plaats is nu nog maar twee punten met nog twee wedstrijden te gaan.

Synergo 4 won thuis van koploper Duko uit Duiven en bewees nog maar eens de goede vorm van de laatste maanden. De eerste wedstrijd in Duiven, vorig jaar, ging nog met 21-6 (!) verloren. Dit keer werd het 10-8 voor Synergo. De derde plaats is nog binnen bereik.

Synergo 3 redde het niet tegen mede-koploper DOT uit Oss. De bezoekers waren eigenlijk op alle fronten beter en wonnen verdiend met 14-18. Kansen om kampioen te worden zijn er nog wel, maar het derde heeft niets meer in eigen hand.

Synergo 5 had een off-day tegen hetzelfde DOT, want het verloor met maarliefst 22-7…

Synergo 1 revancheerde zich voor de matige prestatie vorige week en won eenvoudig van een ongeinspireerd Phoenix. Pas bij een 5-12 tussenstand begon het bij Phoenix te lopen en zo konden ze de eindstand nog enigszins dragelijk maken. Het eerste heeft zich inmiddels officieel gehandhaafd en staat op een keurige 4e plaats. Volgend seizoen dus zowel in de zaal als op het veld Synergo 1 in de 2e klasse!