AD: Conventus en Synergo halen het einde niet

ZWIJNDRECHT – Het duel in de tweede klasse H tussen Conventus en Synergo haalde gisteren het einde niet. Bij een 17-14 voorsprong voor de thuisploeg kwam drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd een abrupt einde aan het duel toen de bezoekers van het veld stapten.

Door de absentie van de aangestelde scheidsrechter werd in onderling overleg besloten dat Theo Winters – KNKV-arbiter en lid van Conventus – het duel zou leiden. Na vijf gele kaarten voor de Utrechters, waarvan twee voor de aanvoerder van Synergo, was de maat bij de bezoekers vol en stapten zij van het veld.

Debuterend hoofdtrainer André van der Veen, die Bert van der Velden voor de rest van het seizoen heeft afgelost bij de Zwijndrechtse club, kende zo een opmerkelijke start. Conventus had Synergo tot 14-14 naast zich moeten dulden en liep vervolgens uit.

Scores Conventus: Niels de Kok (5x), Ilona Schreuders (3x), Stefan Hoppel (3x), Priscilla Zijlmans (2x), Remco Welgraven, Vincent van Gool, Jorrit de Bruijn en Selma van Putten.

Bron: AD/Drechtsteden