Zon, gezelligheid en punten!

Wat een verschil! Was het vorige week zaterdag nog regen, regen en nog eens regen. Dit keer werden we getrakteerd op een lekker najaarszonnetje. Synergo 1 wist daar wel raad mee en won overtuigend van Sparta Nijkerk. 

Schermafbeelding 2018-10-03 om 20.47.08

Na de nederlaag tegen koploper Sporting Trigon pakte de ploeg van Timon de draad tegen Sparta weer op. Sparta gokte op het winnen van de rebound, maar had die vaak niet en weinig druk geven tegen de schutters van Synergo 1 is sowieso niet zo’n handige tactiek. Al na een kwartier stond er een verschil van zes tot acht doelpunten op het scorebord. Synergo hoefde op het oog niet eens volle bak te gaan om de overwinning veilig te stellen: 25-18. Na vier wedstrijden bezet Synergo 1 een keurige tweede plaats in deze op papier sterke eerste klasse.

Wat gebeurde er zaterdag nog meer? Wat te denken van de tweede overwinning van de C1 in de landelijke hoofdklasse. Het sterke Oranje Wit uit Dordrecht werd na een bloedstollend spannende wedstrijd met 8-7 verslagen. De B2 won voor de eerste keer dit seizoen, da’s altijd fijn. En datzelfde gold voor onze allerjongsten van de F1. De C2 won al haar vierde wedstrijd op rij en kan zaterdag al onze eerste kampioen van het seizoen 2018-2019 worden!

Komend weekend

Natuurlijk weer een vol programma aankomend weekend. Met verwachte temperaturen van rond de 20 graden prima korfbal-kijk-weer. Het programma begint al op vrijdag, want dan spelen onze A2 (19.30 uur) en negende (20.50 uur). Op zaterdag een vol programma van 9.00 tot 20.00 uur. Tot dan!