Synergo #16 van Nederland!

We zijn op basis van aantal competitieteams inmiddels de 16de vereniging van Nederland! In acht jaar is Synergo met 62% gegroeid! 

Korfbalvereniging Koog Zaandijk maakte deze week het aantal competitieteams per vereniging inzichtelijk. Na Korfbal League-verenigingen als landskampioen TOP (S), PKC, Avanti, KZ, Fortuna en DVO zijn wij inmiddels de 16de vereniging van Nederland met 35 teams (14 senioren, 3 A-jeugd, 2 B-jeugd, 4 C-jeugd, 4 D-jeugd, 6 E-jeugd en F-jeugd).

Kijkend naar het aantal seniorenteams zijn wij dit zaalseizoen zelfs de grootste van Nederland! Op dit moment zijn er 495 korfbalverenigingen in Nederland. PKC uit Papendrecht is al jarenlang de grootste korfbalvereniging van Nederland en heeft of dit moment 61 teams in competitie.

Synergo heeft op dit moment 385 leden. Acht jaar geleden, in 2010, waren er dat er nog 237. In deze periode zijn we gegroeid met 62% oftewel 8% per jaar!

Ps. we kunnen nog wel wat centjes gebruiken voor onze nieuwe kantine. Bestel daarom nu snel oliebollen bij Synergo!