De eerste strafworpen van het nieuwe seizoen

Tijdens de oefenwedstrijden waren er al strafworp-helden. Zij die trots de eer van Synergo verdedigen door een strafworp te nemen. Vooral omdat ze meetellen in de Synergo Strafworpencompetitie!

Precies toen ik het veld van Luno kwam oplopen, nam Arjan (2-2) zijn eerste stafworp: een plaatje! Zijn tweede kwam na de volgende oefenwedstrijd binnen via de mail. ‘Heel blij meld ik mijn tweede strafworp. En, sta ik nu bovenaan?’ Ja! Samen met Brahim (2-2). Brahim scoorde er namelijk ook twee. Arjan wacht een zware strijd, want Brahim was vorig jaar heel lang de nummer-1 in de top-100%.

Eentje raak

Dennis (1-1) vertelde dat hij zijn stip nam ‘op z’n Dennis: niet nadenken, gewoon omhoog gooien. En hij zat!’ Bram (1-1) begon ‘een keer goed aan de strafworpen: gescoord. Hij was feilloos. Dat was het’. Ook Ilan (1-1) heeft een strafworp gescoord: ‘Met maar drie uur slaap en harde wind, een goeie prestatie’, aldus Ilan.

Een raak, een mis

Voor Harryt (2-1) begon de strafworpencompetitie 2012-2013 minder goed. Zijn eerste stip gooide hij te kort. Volgens teamgenoten raakte hij net de onderkant van de korf. In de tweede wedstrijd zat zijn tweede strafworp er keurig in.

Mis

Grote pech voor Frank (1-0), want hij miste zijn strafworp: ‘Brahim zou hem nemen, maar die stond even niet meer in het veld. Ik keek mijn teamgenoten aan, maar zij wilden hem niet nemen. Toen nam ik mijn verantwoordelijkheid maar. Uhm, strafworpen tijdens oefenwedstrijden tellen toch niet hè?’ Jawel Frank, die tellen ook! En daarmee sta je bovenaan in de tob-0%, gefeliciteerd!

Strafworp genomen of gezien?!

Wil je ook Synergo-strafworp-held worden? Blijf de strafworpen nemen en vooral doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl!

Sander.

 

Toppers  en tobbers

De tob-0% De top-100%
1. Frank (S4) 1-0 1. Brahim (S4) 2-2
1. Arjan M. (S3) 2-2
2. Ilan (A1) 1-1
2. Bram (S4) 1-1
2. Dennis (S1) 1-1

 

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2011-2012

 

Zie ook:

– 16/08: Synergo’s strafworpencompetitie

Maurice winnaar meest gescoorde strafworpen 2011-2012
Marcel J.: Meeste gescoorde strafworpen 2011-2012