Dramatische wedstrijd voor het 10de

Na een goeie training waar de puntjes als het ware op de i waren gezet, was het afwachten voor ons of er een coach aanwezig was. Zaterdagochtend, wat een opluchting er was een coach wederom was Oskar weer eens bereidt om het team van zijn ZUS te ondersteunen.

Na de bespreking afspraken maken met je vak, warm lopen en je voorbereiden op de wedstrijd. Iets waar we vaak de start al niet goed maken. Iedereen had zijn beste wedstrijd in zijn/haar hoofd genomen maar ik denk dat iedereen onder dat niveau speelde zaterdag.

Constant dezelfde diepe bal waaruit de tegenstander scoorde, dat zou je toch wel door hebben op een gegeven moment?! Dames moesten er voor zijn en vol op verdedigen en de heren moesten op hun hoede zijn, want hun heren scoorden aardig.

Feller

Als je het in de eerste helft het gewoon niet voor elkaar krijgt om doelpunt(en) te maken, dan zegt dat toch echt wel iets over het scoringspercentage of over het aantal kansen dat gecreëerd wordt. De donderpreek in de rust. Op alle fronten moesten we feller zijn! De dames van Synergo waren duidelijk beter en moesten de heren helpen, want daar kwamen de doelpunten vandaan.

Met een einduitslag van 18-5 is dit toch echt wel een wedstrijd die ik persoonlijk heel graag wil vergeten. En met mij denk ik het hele tiende. Ondanks het verlies blijven we op een sportieve manier en met veel plezier korfballen.

Het harde werken op de trainingen, gesprekken voeren, de wil om beter te worden is er zeker! Nu alleen nog die ene overwinning die bewijst dat we zeker een ENORME groei aan het doormaken zijn als team.