Positief nieuws na een slecht weekend!

Kom zeg, Synergo! Twaalf nederlagen en slechts vier overwinningen. Niet echt resultaten om over naar huis te schrijven. Is er dan geen positief nieuws? Natuurlijk wel! De B1 pakte het eerste punt!

Maar wacht eens… Synergo F2 won zaterdagochtend “gewoon” van nummer twee Victum. Victum had er al 30 inliggen in de eerste zes wedstrijden, maar tegen de defensie van de F2 konden ze niet opboksen. Slechts een liet de F2 er door en scoorden er zelf eentje meer. Goed bezig!

De F1 dan. 11-0 verloren tegen TZ. Iets positiefs… eeeh… ze hebben een heleboel lol gehad!

Dan de E4. Zij speelden een klasse pot tegen ongeslagen koploper Viko. Er werd slechts op het nippertje met 5-4 verloren. Positief punt: er kan dus van iedereen in deze poule gewonnen worden!

DOT kwam helemaal uit Oss gereden om tegen onze E1 te spelen. En wat doe je dan met zo’n tegenstander? Ja, die laat je winnen natuurlijk. Anders moeten ze het hele eind chagrijnig naar huis. Gelukkig staat de E1 nog steeds bovenin de tweede klasse en dat is hartstikke goed!

De D1 en D2 spelen in de 1e en 2e klasse. Een hoog niveau en dat betekent dat de tegenstanders ook altijd aardig kunnen korfballen. De D1 legde er maarliefst zeven in tegen de koploper Wageningen. Dat was tot nu toe alleen nog maar Tiel gelukt. De D2 verloor nipt van Het Bosch. Volgende keer winnen, zou ik zeggen!

Dan de C2. Zelfs in de meest rampzalige weekenden winnen zij gewoon. Daar kunnen we een voorbeeld aan nemen! Ze staan nu nog tweede, maar met twee wedstrijden minder gespeeld dan de nummer een, is die eerste positie slechts een kwestie van tijd.

De klapperrrrr van de week! De B1 sleepte een knap gelijkspel uit het vuur tegen subtopper SDO. En dat was het eerste punt van de B1 dit jaar! Jullie komen er wel!

Tot slot van de jeugd de A1. 2012 is nog niet echt jullie jaar. Jongens, zijn jullie met je hoofd nog bij de Marokkaanse dames? Dat zou natuurlijk wel iets positiefs zijn…