Goede voorspellingen tijdens de Korfbal League finale

Zaterdag 13 april was het zover. De korfbal Leaque finale in Ahoy. Of beter gezegd de korfbal Leaque finale via een livestream bij Synergo. Vanaf 13.30 uur druppelden de eerste mensen binnen. Voorspellingen in de pot en de wedstrijd kon beginnen. Voor de A-finale zat de kantine al aardig vol.

DVO A1 – Fortuna A1

Een spannende wedstrijd. Na de verlenging trok DVO aan het langste eind. Eindstand 20-19. Freek van Gorp zat er met zijn voorspelling het dichtste bij en ging er met de prijs vandoor.

Tussen de wedstrijden door genoten we even van het mooie weer. Er werd een balletje geschoten of met een drankje van de zon genoten. Ondertussen vulden we de voorspellingen in voor de volgende wedstrijd.

DVO 1 – PKC 1

Een echte finale, spannend tot het eind. In de kantine juichten we hard mee met de doelpunten en mooie acties. Uitslag: 21-23. PKC is opnieuw kampioen.

Ditmaal zat Aniek Satter er met haar voorspelling het dichtstbij. Op 1 doelpunt na had zij het goed voorspeld en krijgt zij de prijs.

We vonden het mooi om te zien dat ondanks het mooie weer er veel mensen op af kwamen om samen naar de finale te kijken in onze kantine!

Liefs,
De JAC.

Zie ook