Mooie start van het veldseizoen

Op een zonovergoten Loevenhoutsedijk stond zaterdag de eerste speelronde van de tweede helft op het programma.

De B4 begon het veldseizoen met een hele mooie overwinning op De Corvers. Na een 2-0 voorsprong, kantelde de wedstrijd en leek De Corvers op weg naar de winst (2-4). Maar in de tweede helft met veel schoten eindigde het met een 9-5 overwinning voor de B4.

De C2 speelde een gelijkopgaande wedstrijd tegen Sparta Nijkerk, die eindigde in 7-5. Leuk voor de C2, die in de zaal veel wedstrijden net verloor.

De A1 speelde tegen zaalkampioen DVO A3 en lang vielen er weinig doelpunten. DVO leidde met 4-7, maar de A1 knokte zich terug tot 8-8 en had kansen om te winnen. Helaas viel de winnende goal aan de andere kant en ging DVO er met de twee punten vandoor (9-10).

Schermafbeelding 2019-04-21 om 10.15.12

Synergo 2 moet na het zaalkampioenschap aan de bak om zich op het veld tenminste te handhaven. De ploeg van Eric heeft een belangrijke eerste stap gezet met de 14-13 overwinning tegen directe concurrent Nova.

Schermafbeelding 2019-04-21 om 10.13.17

Synergo 1 had haar dag helemaal niet tegen hetzelfde Nova. Het schotpercentage was in de eerste helft zo laag, dat de wedstrijd eigenlijk bij rust al gespeeld was. De tweede helft ging beter en de wedstrijd eindigde in 14-18.