Bereikbaarheid Sportpark Loevenhoutsedijk

Vanwege werkzaamheden door de bouw van een nieuwe kantine en sporthal, is sportpark Loevenhoutsedijk tijdelijk slechter te bereiken. 

Deze tijdelijke situatie bij het sportveld van Synergo is van maart t/m juni 2018.

Tijdelijke situatie veld Synergo2

(Klik op de kaart voor een grotere versie van de kaart)

Verplaatste brug voor auto’s

De oude toegangsbrug aan de Loevenhoutsedijk is nu alleen voor bouwverkeer. Er is een nieuwe tweede brug voor auto’s. Deze ligt ongeveer 10 meter naast de oude brug; verder van de verkeerslichten af.

Verplaatste ingang voor fietsers

De ingang voor fietsers en de fietsenrekken zijn verplaatst naar de Brailledreef; dit is om de hoek, richting het treinviaduct.

Weinig parkeerplaatsen

Het aantal parkeerplaatsen op het sportterrein is beperkt. U kunt eventueel uw auto verderop in de wijk parkeren. Wij verzoeken om met zo min mogelijk auto’s naar de wedstrijd af te reizen.

Kantine

Synergo maakt tijdelijk gebruik van de kantine van de tafeltennisvereniging. Hier bent u van harte welkom om iets te eten of drinken. We verzoeken u om uw voeten goed te vegen om zo min mogelijk (kunstgras)zand mee naar binnen te brengen.

Kleine kleedkamers

Er zijn slechts twee kleine kleedkamers beschikbaar (1x dames en 1x heren). De kleedkamers zijn echter voor tafeltennisteams van 3 spelers per team. De ruimte en het aantal douches is dus zeer beperkt. Er is dus geen kleedkamer beschikbaar voor besprekingen. Wij verzoeken om het gebruik van de kleedkamers te beperken.

Onze excuses voor het ongemak. Vanaf het zaalseizoen 2018 is de nieuwe accommodatie met sporthal beschikbaar op sportpark Loevenhoutsedijk.

 

Zie ook