Klaar voor de sloop?

Bijna… de komende weken gaan we ons intensief voorbereiden op de verhuizing van de inboedel. Die verhuizing is op zondag 22 oktober. Hiervoor zoeken we nog helpende handjes; tijdens de verhuizing op 22 oktober en natuurlijk vooraf bij het inpakken van de spullen.

Tot 22 oktober verandert er dus het nodige; de kantine wordt steeds kaler en de voorzieningen worden beperkt. Wanneer er belangrijke voorzieningen wegvallen, zoals bijvoorbeeld de douches, laten we dit uiteraard via de site en Facebook weten!

Wat doen wij concreet tot die tijd? En wat doet de gemeente?

  • Commissies zoeken hun spullen uit, pakken in wat ze willen bewaren en geven aan wat weg kan. Vanaf maandag 2 oktober staat er een door Veerkracht beschikbaar gestelde afvalcontainer op het terrein.
  • Vanaf dinsdag 3 oktober plaatst de gemeente een materiaalcontainer voor het korfbalmateriaal op het veld. Wij richten deze zelf in en passen hem zelf aan.
  • Vanaf dinsdag 3 oktober haalt de gemeente het rasterwerk van de omheining weg. De leunhekken blijven staan. Ook zullen de poortjes verplaatst worden; naar de nieuwe locatie van de fietsenstalling.
  • Begin oktober begint de gemeente met de aanleg van de nieuwe brug en het verleggen van kabels en leidingen. Voor het verleggen wordt hier en daar de bestrating opgebroken.
  • Vanaf donderdag 12 oktober gebruiken we de materiaalcontainer in plaats van de materiaalberging.
  • Vanaf maandag 16 oktober start de ontmanteling de douches, verwarming en overige installaties in de kleedkamers en de kantine.

Meehelpen verhuizen?

veerkracht-pandVolgens de planning zijn we op zondag 22 oktober klaar om te verhuizen. De uitgezochte inboedel mogen we opslaan in de loods van Veerkracht. Voor deze dag hebben we dan ook vele handjes nodig, voor het inladen bij Synergo en het uitladen bij Veerkracht. We starten om 09.00 uur bij de kantine.

Ook in de week naar de verhuizing toe kunnen we hulp gebruiken bij het inpakken van spullen en het loskoppelen en ontmantelen van de installaties.

Kun je helpen, meld je dan aan via het inschrijfformulier voor de verhuisploeg op 22 oktober.

Laura en Sander.

[form verhuizing]