Spanning en sensatie A1 tegen S2

Afgelopen dinsdag was er in een hal vol met ouders, Synergo 1, Berry en natuurlijk de trouwe supporter Elly een uur vol spanning en sensatie! Synergo A1 speelde namelijk een oefenwedstrijd tegen Synergo 2 gefloten door een geweldige scheidsrechter van onze eigen club : Mamoun Loukili.

DSC_7348
(tribune vol met ouders, S1 en natuurlijk Elly en Berry)

In deze wedstrijd moesten we ons van Brahim niet te druk maken over winnen of verliezen. Verder kregen we nog een aantal aanwijzingen mee om veel te leren in deze wedstrijd.

De wedstrijd begon, beide teams gingen erg gelijk op, maar het jonge jeugd team wist toch met een mooie voorsprong de rust in te gaan. (14-12)

DSC_7329
(Ruststand)

Met de tips uit de rust gingen we de tweede helft in. We wisten de voorsprong op het tweede team van Synergo lang vol te houden tot de laatste 7 minuten, waar Klaas uit het eerste er snel twee wist in te leggen waardoor we gelijk kwamen. Helaas lukte het ons niet om bij te benen en scoorde Synergo 2 nog twee goals waarmee de wedstrijd beslist was. Met een mooie eindstand van 20-22 wisten we een goede pot neer te zetten tegen onze ervaren tegenstanders.

laura
(David die een lichamelijke overtreding probeert te voorkomen)
DSC_7340

DSC_7295

Deze wedstrijd was voor de A1 een goede repetitie voor de laatste twee wedstrijden tegen DVO en natuurlijk de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Dalto A2 op 12 maart om 14.40 in Driebergen. Hou deze dag dus vrij als het lukt 😉