Doelpogingen bij Synergo 11

Ik dacht: ‘Kom, het wordt eens tijd voor een verslag van Synergo 11.’ Als je met je team met slechts 1 punt strak onderaan staat, is er niet altijd een reden om het van de daken te schreeuwen.

SAMSUNGHoewel we hebben verloren van de nummer één, waren er weinig momenten om je te schamen. Deze keer waren we tijgers, knokkers en vechtersbazen!

Idee

Een avondje doorzakken met twee trainers, werkt heel inspirerend. Ik werd de volgende ochtend wakker met een vechtersmentaliteit.

De rest van je team uitleggen van en meekrijgen in het plan van aanpak is een uitdaging. Voor één vak is dit al in de voorbespreking prima gelukt en Karel heeft het in zijn vak overgebracht met aanmoedigingen van en uit het andere vak. Opdracht was schieten wanneer je kon, afvang uit de ruimte; zoveel mogelijk doelpogingen. De aanval opzetten zoals we met de training hadden geoefend.

Hoewel de inzet hoog was, mocht het de winst niet binnen halen. Even kwamen we dichtbij. Jammer, helaas, pech, maar we hebben er voor gevochten. De eindstand ben ik snel vergeten…  Met dank aan de invallers Marloes en Erwin. Trots op mijn vakmaatjes en ons team!

Rita.