KNKV-Bondspeld voor Joost Spierings

Tijdens de ledenvergadering van de Nederlandse Korfbal Trainers Vereniging NKTV op 25 september 2015 ontving Joost Spierings de bondsspeld voor zijn inspanningen als bestuurslid van de NKTV.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa 12 jaar stopt Joost als bestuurslid van de landelijke trainersvereniging. Hij draagt zijn functie over aan André Kuipers. Joost startte als coördinator bijscholingen, heeft later het penningmeesterschap overgenomen en was de laatste jaren weer actief als coördinator bijscholingen.

NKTV-voorzitter Helma Verberkt bedankte Joost voor zijn grote inzet voor de bijscholingen, statistieken en juridische en financiële adviezen. ‘Ook net nog tijdens de ledenvergadering vanavond was zijn inbreng waardevol’, aldus Helma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABondsspeld

Technisch directeur KNKV Kees Rodenburg speldde bij Joost de KNKV-bondsspeld op. De bondsvergadering was het helemaal eens met deze blijk van waardering. In zijn korte dankwoord vertelde Joost het belangrijk te vinden ‘dat er toen, maar ook nu, zo’n vereniging voor trainers is.’

Bijscholingen

Joosts laatste actie als bestuurslid was de succeswens aan zijn opvolger André Kuipers. Joost blijft actief bij de organisatie van de landelijke bijscholingen, zoals bijvoorbeeld bij de openingswedstrijd en de finale van de Korfbal League.

Joost, gefeliciteerd!
Sander.

 

Zie ook